- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
szerintem egy újabb szabvány kiadni nem áll semmiből. csak az AMD támogat hivatalosan DDR 2133-at is, így valszeg ez is miattuk lett "megalkotva". de talán maga a szabvány nem létezése sem jelentene semmit. mindenképp magasabb órajelen kell járniuk ha DDR3-as lapot veszel, mert a sávszél marad 2*64bit.
egyéb: a DG-nek szerintem azért nincs értelme, mert most vagy legyen valami APU vagy ne. ha több kakaó kell vegyen a delikvens CPU+dVGA kombót, ha meg nem, akkor élvezze, hogy csak egy hűtőt kell hallgatnia. mondjuk laptopban, nem árt, ha működik, de szerintem már ott is lassan elérjük az a szintet, ahol már elég lesz az APU egy maga. nekem laptopba és asztaliba is egyaránt elég az A8-as Llano(3500 és 3820)
-
vinibali
őstag
szerintem ha 77xx szintű IGP-je lesz, akkor biztos túllépnek ezen. amúgy még a Richlandet is elvétve kapni csak, odébb van még a Kaveri
láttam már Richlandes FM2 lapokat és 1 2-n már DDR3 3000 volt!!! mármint ráírva, ennyi az OC, de a vezérlő szerintem bírja, csak hivatalosan mit támogat majd az AMD az más tészta -
vinibali
őstag
és (#31) UnSkilleD : nem arról van szó, hogy mivel vagy egy árban. az i3 pl nagyon túlárazott szerintem is. az AMD is ahhoz áraz, de 30ezer forint kkkkk sok pénz. ha 1:1ben arányulna az ára $-hoz, arra azt mondom, hogy szívesen adok érte 24-25ezer forint körül pénzt. de amíg egy Llano alapú A8 15ezer forint körül lőhető, szerintem ez még drága. és nem csak a Richlandre gondolok, hanem a Trinityre is
-
vinibali
őstag
szomorú hír, de sajnos várható volt... ezért jött a Richland és nem azért, mert meg akarták mutatni, hogy mire képesek
viszont a Richland is olyan drága, hogy a Kaverit biztos aranyáron mérik majd. az AMD sem hülye, ha gyilkolja a dVGA piacát, akkor az APU-nak elkéri az árát. a hUMA és HSA-n kívül már csak a kevesebb hő/hűtő fogja az APU előnyét jelenteni, mert az ára nem lesz már szerintem csalogató
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest