- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- One mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
2db Titan is elboldogul vele, csak az élsimítást el kell felejteni!
Nem lehet ezt így pikk-pakk kijelenteni, hogy nem fog elterjedni meg stb... Azért mert most ezt mondod 2013-ban, az még nem jelentheti azt, hogy nem fog a jövőben elterjedni. Kevesebb, mint 1 év és már 4K-ban sugároznak a japók!
Lesz minőségi anime!
Jah és 2 éve van már 8K-s TV is!
[link]
7680×4320
Az ám a valami!
-
BlackSoft
addikt
Pontosan. Bár azt is vedd figyelmebe, hogy akinek kicsit több van rá az megveszi a 4 Titant.
Persze az, hogy valaki 4K TV-t vesz nem jelenti azt, hogy 4Titant is vehet lazán. Én gondolkodtam a 4K dolgon mostanában, mert már vannak "elérhető" árban, de mellé kellene vennem még annyiért vga-kat, ami már bőven sok, és jó sokat kellene spróolni már a TV-re is.Majd 2-3 év mulva ráér az egész 4K történet
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest