- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Ezt értem, csak sosem értettem, hogy a video jel esetében (amivel eddig nem csináltak semmit az erősítők, csak átment rajtuk), minek vigyem bele plusz áramkörökbe. Jó egyedül a központi kapcsolgatás az előny azt kész. Persze amióta digitális hdmi jelet visz át, nem tud romlani, illetve amióta van benne airplay dolog, már mindjárt más a leányzó fekvése. De nekünk még régebbi, analóg videó jelet fogadó erősítőnk van, ott nem látom értelmét plusz zavaró áramkörökkel terhelni a videót.
-
Mr. Teddy
őstag
Kicsit ironikusnak érzem, hogy egy audio erősítő rekláma az, hogy videót képes felskálázni
Lefogadom az összes UHD kijelző felskálázza magának az alap jelet, szóval nagyon sok értelmét nem látom ennek.Spec a saját régi erősítőnkre én eleve nem fűzöm fel a videó jelet, mert fölöslegesnek tartom. Úgyis csak filmekhez használom az erősítőt, híradóhoz lényegtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Amazon Kindle
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- Konteó topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest