Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmondom neked, mert meg sem fordult a fejemben, ha én új telefont kapok(főleg az apple-nél CSERÉLVE!), akkor ez , hogy történhet meg. És mivel első telefonom volt apple fronton meg sem fordult a fejemben, hogy ez megtörténhet, másrészről , annyira már nem izgatott a story , mert el is adtam, már a vevő is meg volt rá...
Ezzel, csak azt akarom mondani, hogy nem történt nagy katasztrófa, csak első élményként nem ezt vártam volna , egy , ilyen árkategóriájú telefontól, mindössze ennyi.
Január óta használok i5s-t az apple storeból rendeltem, azóta is hibátlan működik. Jó telefon az iPhone, csak ne legyünk, már annyira elvakultan fanatikusok, mint ha ennek a telefonnak nem lennének/lehetnének hibái.
-
Eleve, hogy lehetséges, az hogy , ilyen telefont adnak cserébe ? Na ja én legalább okoskodok , de te meg mást sem csinálsz csak csüngsz az apple f@rkán, fizetnek érte vagy mi ? Nem fogadsz el egyetlen érvet, amivel próbálják a szemed picit felnyitni. Ennyire fanatikus, azért ne legyél! Árt az egészségednek! Különösebb gondom nicns az almával, mivel én is ezt fogyasztom, minőségi telefon egy jó rendszerrel , de ennyi! Remélem most azért nem fogod elsírni magad, majd a telefonod megvigasztal...
-
NA igen, tényleg az a jobb, mikor bevittem iStylbe az i5-met pixelhibával és kaptam , helyette egy refurb. telefont, aminek a külső borítása partiban sem volt az én leadott telefonommal(amire baromira vigyáztam), mint az hogy kijönnek házhoz és előtted szervizelik és cserélik a hibás alkatrészeket a telefonodban.
#139) Parallaxis: NE kiabáld el , még bármikor lehet, én nem voltam finoman fogalmazva sem megelégedve annó az i5 cserémnél. Egy elég suxxx külsejű telefont adtak cseretelefonnak.
-
válasz
Agrippa22 #54 üzenetére
Próbálj ki, akkor mondjuk egy S5-öt meg egy galaxy tab S 8.4, árban is ezek vannak pariban az iPhonokkal. Hidd el ezek teljesen jól használható eszközök, mondom ezt i5s tulajként. Ja és az i5s előtt galaxy S4-et használtam, szintén tökéletesen meg voltam vele elégedve. El kéne már engedni ezt a lassú , szar fos samsung telefonos fikázásokat. Max tényleg a filléres alsó szegmensben lehet ezt kijelenteni, de ne ezt hasonlítsuk már az iPhonokhaz meg az ipad-ekhez
(#56) tomboy0013: Semmi gond nincs a droid rendszerrel , csak a felső kategóriából kell választani hozzá telefont és remekül fog működni... Mondjuk páromnak 90 k -ért vettem 2 hete LG G2 minit , ami nem egy horror összeg, és szuperul működik a telefon, nagyon meg van vele elégedve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 7
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest