- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lewzke
őstag
Kár , hogy PC-re nem jönnek hasonló kaliberű játékok .
-
heihachi
addikt
Könnyűsúlyban, címvédő meccsen 15 másodperc alatt kiütöttem szegény Sean Sherk-et, beleszaladt nagyon
Amúgy mindenkinél ennyire ocsmányul laggol a neten a játék?
-
heihachi
addikt
[link]
második menet 5 másodperc -
CJ3
senior tag
Hali nem nagyon irogatnak ahogy látom
Nekem is megvan nagyon zsir
Egy olyan kérdésem lenne ha valaki tud segiteni, hogy elkezdtem a Carrier modot és csináltam embert de akár mit álligatok a stilus magasság stb nem akarja azt a rugást csinálni amikor fejre rugnak sipcsontal, csak a derekát rugdossa és ha ugyanolyan stilusu ellenféllel játszok az meg néha fel fel rugogat és beszédülökSzoval ez esetleg azért van mert még kezdö vok Carrier-ben vagy valami más?
-
nrgia
őstag
Húú, letöltöttem , kipróbáltam nagyon zsíír, én biztos beszerzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest