Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
Karmko
tag
Sok szeretettel várlak a konteó topikban, ahol már kifüstöltem pár összemosással próbálkozó kollégát. Azóta sem mernek írogatni.
Persze van egy-két kitartó harcos, kikből hülyét csináltam már párszor, de ők nem az agyasabbak közül valók. Sosem tanulnak a hibáikból...
Jut eszembe, a központi álláspont szerint a gyerekekre nem veszélyes a "vírus".
Mellesleg megegyezhetünk abban, hogy te beoltatod magad, asszonyod és gyerekeid, én pedig nem. Így ha én esetleg megfertőződnék, akkor rád nem fogok veszélyt jelenteni, hisz te már immunis vagy. Deal?Szóval várlak a konteó topikban! Gyere, ha mersz!
Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest