- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
erdey_a #6878 üzenetére
Ostobaságokat írni mindenkinek joga van, csak az a baj, hogy néha ezzel erősen vissza is élnek. A törlésben meg valahol kell húzni egy határt, ez itt most a tegnapi nap volt. Amúgy meg gondold magad az én helyembe, hiába töröltem az egész szálat, így is látom. Akkor most ki járt jobban? Boldog Új Évet!
-
Látom jól telt a mai napotok, de mivel sokat nem tett hozzá a topikhoz, így inkább töröltem.
-
válasz
#20584850 #5118 üzenetére
Saját hirdetésedet nem, másét is leginkább csak akkor, ha azzal egy kérdésre válaszolsz, nem pedig spontán reklám, és semmi közöd hozzá, tehát nem sógor, koma, tesó, haver, szobatárs, stb. hirdeti. A fórum célja nem az aprók kibeszélése, reklámozása. De szerintem ezt itt kellően kiveséztük, mélyebben nem ebbe a topikba való a téma, csak azért írtam ide, mert állásfoglalást kértek rá modkerben.
-
válasz
#79563158 #5113 üzenetére
Ebben a topikban tilos hirdetni, ahogy általánosságban a fórum nagy részében is. Kivétel néhány megjelölt topik, ennek részletszabályai az ÁSZF ÍII 10/16. pontjában vannak linkelve. Ezek egyébként többnyire a városi LOKÁL topikok, és még néhány egyedileg engedélyezett topik. Ahol ezt látod a téma tudnivalókban, ott szabad hirdetni, a fentebbi szabályok szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tesla topik
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest