- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Örülök, hogy benéztél, nekem ez az olajspray-os dolog miatt jó, hát vannak ezek szerint eltérőbb ízlések is, mint a mienk. Szóval OK, van itthon WD40, de szerinted ez a speciális szaga elmúlik sütés végére?
(#31) eagleberg
Jelentem nekem XL van, egy ideje keresem is a kerek edényrészt.....biztosan az XL-re gondolsz?
(#29) DamianB
Szintén 45eft-ért sikerült vennem, ahhoz képest, hogy a többiek milyen árakon vettek más tipusokat, még így sem volt olcsó.
(#24) Chaser
Szerintem csak feketére le van fújva. A rács részen nem is sokáig pihenne meg a teflon.
(#23) Silent77
Tutira lesz akció Philipsnél, pár havonta veszek náluk valamit mostanában és ez a sütő már volt akciós ilyenkor is. Mire Kínából ideérne egy sütő, addigra akció is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest