- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metalfan
senior tag
válasz
KőkorSzaki #52 üzenetére
Annyi idő alatt 3x is betölt
-
Metalfan
senior tag
válasz
divrapier #38 üzenetére
Ez a BIOS-beállításoktól is függ. Nem mindegy, hogy milyen teszteket engedélyezel neki (pl. memóriateszt - 4 gigát végigolvasni perceket is igénybe vehet), és milyen hibáknál álljon meg a boot folyamat. Ezenkívül az extra szolgáltatásokat is letilthatod (pl. infra támogatása, soros portok, RAID vezérlő - mind-mind időt kér magának), pár dolgot viszont nem lehet, pl volt egy DFI alaplapom, a CMOS tartalmát minden bootoláskor lementette, ami 1-2 másodpercig tartott. Természetesen nem tűnik soknak, de ha belegondolunk, hogy az op. rendszer bootolásáig mennyi idő megy el, nem is olyan kevés már
Linuxot egy ideje hanyagoltam, de most szerintem megint elő fogom venni az Ubuntut, mert kíváncsi vagyok, hogy mire képes. Amúgy az XP nálam 20-25 másodperc alatt áll fel, teletömött uTorrenttel, mindennel. Szerintem elég gyors, pedig nem sokat optimalizáltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest