- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
A hardverkomponensek detektálása csak a második azon a listán, hogy mivel megy el a sok idő a rendszerbetöltés során, főleg mióta elvileg a legtöbb eszköz érzékelése szabványos a különféle autodetect / PnP módszereknek köszönhetően. Inkább a rendszerkomponensek lemezről betöltögetése az, amivel a legtöbb idő elmegy szerintem.
-
kokyt
senior tag
Ezen már én is gondolkodtam. Biztos vagyok benne, hogy ott megy el sok idő. A fix hardverelemekből épülő rendszerek esetében nagyon gyorsan megy a betöltés, éppen azért, mert nincs felesleges keresgélés. Lásd: xbox, aminek a kernele még a win2000-én alapult, és valahogy mégis fényévekkel az xp boot ideje előtt volt.
Én már egy 15mp-s Ubuntuval is kiegyeznék a laptopomon
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest