- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
benjonino
tag
Kedves szzoo!
Istencsászár vagy!
Nagyon köszönöm. Újra tudom használni a Beagle olvasómat (ami valójában egy digitális képkeret mint tudjuk)!
Örök hála!Egyébként én nagyon szeretem az olvasót. Nem tud sok mindent, de én egyébként is a faék funkcionalitású eszközöket szeretem:
- kicsi
- olcsó is volt ezért nem kell rá vigyázni sem túlzottan
- megragadható a képernyője is, nem fog ellapozódni, mint az érintőképes társai
- könnyű
- Ha az ember kitapasztalja, hogy milyen beállításokkal kell felküldeni az eszközre a könyveket, akkor úgyssem akarja módosítgatni a beállításait...Az általad írt android applikáció meg sokkal jobb mint az eredeti!!! És ezt nagyon nagy dicséretnek szánom.
Szóval még egyszer egy óriási köszönet!
-
DeliZsolt
újonc
Köszi a választ! Az egész olvasót töröltem a kapcsolat előtt, mert egy iphone-nal volt addig párosítva, és egyben a tartalmakat is töröltem. Tehát a Beagle üres. A Sony-ra ráhúztam két pdf file-t, még a címben sincsenek ékezetek, és mind a kettővel megpróbáltam a feltöltést. A két készülék azonnal megtalálja egymást és az alkalmazásban is kiválóan működik a kapcsolat. Nagyon szépen köszönöm a segítséged, hogy ennyit foglalkozol vele.
-
Szabaka
tag
Nagyon szépen köszönjük előre is az appot
Pont a T-s weboldal bezárásának bejelentése előtt romlott el a sajátom (egyszer csak nem kapcsolt be... lehet meghalt benne a memóriakártya) és vettem gyorsan egy másikat, erre bejelentik, hogy bezár a bazár... Kicsit ideges lettem
Megnyugtató, hogy továbbra is tudjuk majd használni a kütyünket
-
faki_
senior tag
Köszönöm, de nincs Windowsom! Linux alatt először Eclipse-vel próbálkoztam, újabb és újabb hibaüzeneteket adott, van amiket sikerült megoldani, de mindig jött másik vagy maradt még valami. Már az összes Eclipse-hez tartozó csomagot felraktam, többféle Java verzióval futtattam, de nem vezetett eredményre. A másik, Maven féle megoldással is kísérleteztem, az sem sikerült. A párosítás megy az op.rendszer alól 0000 PIN kóddal, jBeagle elindul, utána semmi (pontosabban hibaüzenet konzolon, ami a kapcsolódási folyamatra utal, vagyis odáig nem jut el).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest