- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
Erről pontosan ugyanolyan, mint amikor kérdezik, hogy miért raktam fel biztonsági kamerát? Betörtek? Erre azt szoktam válaszolni, hogy a kamerát a betörés előtt kell felrakni, nem után...
Shreky
GTX970 kártyákat is visszahívták volna, és nem engednék a (B)gyártóknak (/B)hogy hulladék coil whine-ra hajlamos olcsó cuccokból gyártsák a chipjükre épülő kártyákat.
A gyártók saját magukat járatták le ezzel és ők a gyártók, a vídiásoknak mi közük nekik hozzá, ők csak a chip-et gyártják. És nyugodtan írhatod cicergésnek is.... Értem én, hogy trendi dolog idegen szavakat használni, de ez picit túlzás..
-
Drizzt
nagyúr
"Incidents/Injuries
NVIDIA has received four reports of batteries overheating due to thermal runaway, including two reports of damage to flooring."
Szemelyi serules ugyan nincs, de tulajdonban keletkezett kar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest