Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
válasz
egyedülülő #66 üzenetére
Nem, igénytelen szemét gyártó gagyibájt, mindíg is az volt és az is fog maradni.
-
jacint78
addikt
válasz
egyedülülő #48 üzenetére
Nem tudom miért szídjátok a gigát. Nekem a 980 Xtreme és a 1080 Waterforce Xtreme is hibátlanul üzemelt. Minden cincogás vagy bármi egyéb gond nélkül. Esélyes, hogy a következő kártyám is Giga lesz.
Én azt nem értem, hogy egyesek miért jönnek azzal, hogy az övék megy tehát mindenki más hülye. Ha sok vásárló, kereskedő, esetleg szervízes mondja, hogy sok a szar köztük, komolyan eszedbe sem jut, hogy csak mázlid volt és talán a te 2, tehát kettő darabos mintád alapján kijelenteni, hogy a gyártóval minden rendben van hülyeség???
-
Daelion
őstag
válasz
egyedülülő #48 üzenetére
Itt szinte már 'divat' fikázni,aki meg megemlíti hogy nincs gondja az nem is létezik.
De ez már csak ilyen,volt munka társam vett bolti MSI 1060 gaminget és kapásból nem ment rajta az egyik venti és inkább vissza kérte a pénzt és soha többet MSI neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest