- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
Nem, azoknak akik képesek észrevenni a nyílvánvalót. Azoknak meg pláne, akik nem csak annyit látnak egy kártyából, hogy nyák hűtőbordával ventilátorral, hanem értelmezni is képesek azt. A gigabájtnak nincs egy motívuma sem amire azt mondanám, hogy tényleg működik normálisan legyen az hardver vagy szoftver. Az egyetlen ami jó volt eddig a kezemben az a gyárilag EK blokkos 1080ti referencia nyákon, tehát a gigabájtnak effektíve semmi köze hozzá... Na jó elég sok brixet üzemeltem be, azok meglepően korrektek voltak leszámítva a borzalmas UEFI-t, a szoftverrel amúgy is hadilábon állnak, még nem láttam tőlük értelmesen megírt BIOS-t. Az a filozófia kb., hogy ha nem sikerül elsőre indulni, akkor újraindul és másodjára talán összejön, csak a watchdog tartja életben a lapjaikat kb..
-
jacint78
addikt
válasz
egyedülülő #66 üzenetére
Nem, igénytelen szemét gyártó gagyibájt, mindíg is az volt és az is fog maradni.
-
jacint78
addikt
válasz
egyedülülő #48 üzenetére
Nem tudom miért szídjátok a gigát. Nekem a 980 Xtreme és a 1080 Waterforce Xtreme is hibátlanul üzemelt. Minden cincogás vagy bármi egyéb gond nélkül. Esélyes, hogy a következő kártyám is Giga lesz.
Én azt nem értem, hogy egyesek miért jönnek azzal, hogy az övék megy tehát mindenki más hülye. Ha sok vásárló, kereskedő, esetleg szervízes mondja, hogy sok a szar köztük, komolyan eszedbe sem jut, hogy csak mázlid volt és talán a te 2, tehát kettő darabos mintád alapján kijelenteni, hogy a gyártóval minden rendben van hülyeség???
-
jacint78
addikt
Előbb azt oldják meg, hogy ne hulljanak szét a gagyi ventilátoraik, utána trükközzenek a forgásiránnyal. Igénytelen szemetet gyártó cég...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- E-book olvasók
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest