Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
5 éve van Gigám szal nem 10 hónap,az csak az új kari.
De mint mondtad csak ismételgetem magam,mindet leírtam már hogy összesen mennyi ez.Meg ugye mindenre lehet ellenpéldát felhozni,én csak ezzel reagáltam a 'csak szemetet' gyárt szintű kommentekre.
Örülök is neki,köszönöm.
Volt problémás vid karim 'Palit 560 Ti',tudom milyen kellemetlen tud lenni. -
Daelion
őstag
Senki nem mondta,hogy hülyék vagytok.
Én is tisztába vagyok vele,hogy vannak problémás darabok mint akármi másból de én más oldalon nem láttam ennyire nagy Giga utálatot mint itt a PH-n. 'megjegyzem PH lapcsalád az egyetlen Magyar oldal amit követek'
Mondjuk ez elég gyakori dolog itt amennyire észre vettem,akármilyen hír legyen az biztos hogy már az első 5-10 kommentbe megy a fikázás valamiért.
Amúgy ma jött meg az új karim egy Giga RX 570 Gaming képébe '~10 hónapos' és köszöni szépen nem zörög/cicereg vagy akármi.
Pont ugyan annyira melegszik mint a Strix RX 470 amit 1 éve teszteltem és az még hangosabb is volt. -
Daelion
őstag
válasz
egyedülülő #48 üzenetére
Itt szinte már 'divat' fikázni,aki meg megemlíti hogy nincs gondja az nem is létezik.
De ez már csak ilyen,volt munka társam vett bolti MSI 1060 gaminget és kapásból nem ment rajta az egyik venti és inkább vissza kérte a pénzt és soha többet MSI neki.
-
Daelion
őstag
Pont ma adtam el a xtreme 950-et majdnem 3 év használat után és semmi gondom nem volt vele.
Bátyám xtreme 970-e is hibátlanul működik illetve a haverom 970 Windforce is több év után.
Lehet csak szerencse de nekem kb 5 év alatt csak giga karim volt és gond nem volt.
Új karim is giga lesz,nekem bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest