- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Ha körbenézel, a Földkerekségen kb. csak ezen a fórumon van olyan szar reputációja a gigának, amilyen.
Nekem konkrétan kb. ugyanannyi gondom volt a többi tajvanival (MSI, Ánusz), mint a gigával (ez konkrétan 1 szar lapot jelent mindhárom gyártótól, de ez közel 20 év alatt összesen, és azért volt rengeteg hardverem mindegyiküktől ennyi idő alatt)... -
egyedülülő
őstag
Mázlim volt... nyílván csak erről lehet szó. Csoda, hogy még a piacon vannak, hiszen szart gyártanak...ja nem. Minden gyártónak vannak gyengébb szériái, asusnak is volt, evga-nak is, hogy csak két céget említsek. Ez a gagyibájt dolog megint az ékes nyelvünknek és sziporkázó intellektusunknak köszönhető.
-
Daelion
őstag
5 éve van Gigám szal nem 10 hónap,az csak az új kari.
De mint mondtad csak ismételgetem magam,mindet leírtam már hogy összesen mennyi ez.Meg ugye mindenre lehet ellenpéldát felhozni,én csak ezzel reagáltam a 'csak szemetet' gyárt szintű kommentekre.
Örülök is neki,köszönöm.
Volt problémás vid karim 'Palit 560 Ti',tudom milyen kellemetlen tud lenni. -
Daelion
őstag
Senki nem mondta,hogy hülyék vagytok.
Én is tisztába vagyok vele,hogy vannak problémás darabok mint akármi másból de én más oldalon nem láttam ennyire nagy Giga utálatot mint itt a PH-n. 'megjegyzem PH lapcsalád az egyetlen Magyar oldal amit követek'
Mondjuk ez elég gyakori dolog itt amennyire észre vettem,akármilyen hír legyen az biztos hogy már az első 5-10 kommentbe megy a fikázás valamiért.
Amúgy ma jött meg az új karim egy Giga RX 570 Gaming képébe '~10 hónapos' és köszöni szépen nem zörög/cicereg vagy akármi.
Pont ugyan annyira melegszik mint a Strix RX 470 amit 1 éve teszteltem és az még hangosabb is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest