- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
trydium
csendes tag
válasz
fatpingvin #31 üzenetére
"erre csak annyit írok kicsit szúrósan, talán az unokahúgod lesz az aki kitalálja hogy hogyan lehet eltakarítani a szemetet azok után akik ezt nyomják ami egy jó dolog, félre ne érts. de talán nem a múltnak kéne építeni a jövő kárára."
Értem a szurkálódást, nem alaptalan ! Jogosnak is nevezhető... lenne...
Viszont ezek, az általad hiányolt technológiák már régen fel vannak találva MŰKÖDŐKÉPESEN és FENNTARTHATÓ módon ! Egyszerű, alantas gazdasági érdekek nem engedik ezeket még működni. Ez nem összeesküvés elmélet, hanem csak a létező és visszakövethető tények nyomon követése !
Csak ismételni tudom magam:
Amíg, vmi "üzleti/bankár gyökér" nem lát üzleti potenciált az üzemanyagciklusban és a gyorsneutronos reaktorokban, addig fuldokolni fogunk a fúziós/fissziós szemétben. -
bkercso
nagyúr
válasz
fatpingvin #14 üzenetére
Hát tapasztalatom a megállapodásról nekem is csak limitált, mert a fizikus, ha nem kutatóként dolgozik, akkor könnyen átképezhető. Én is foglalkoztam már világítástechnikával, anyagtudománnyal, elektromos autóhajtással, meg persze hangtechnikával, ezen kívül érdeklődés szinten fizikával és nemlineáris rendszerek szimulációjával, valamint vallással és kulturális antropológiával.
Szóval respekt; részben magamnak is írtam, amit.
-
bkercso
nagyúr
válasz
fatpingvin #10 üzenetére
Fiatalon jó a csapongó útkeresés, de, ha majdanában nem állapodsz meg, nem tudsz igazán versenyképes lenni egyetlen területen sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- E-roller topik
- Diablo IV
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Háztartási gépek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest