- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Most jött hírlevélben: Tronsmart Onyx Free kuponnal most 35$ ~ 12e Ft
Mivel már van egy TWS-es fülesem, és fülem is csak kettő van, én kihagyom, de másnak lehet épp kapóra jön. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
janeszgol #21 üzenetére
" ... ezek szerint ez egy jó márka." - alapvetően az, bár vannak jól és kevésbé jól sikerült hangszórói. Szerintem pl. ez a T2 Plus egy jobban sikerült darab, és meg merném kockáztatni, hogy a "sima" T6-nál (haverét hallottam) jobban, ill. szebben szól (persze lehet halkabban). Az korábban felsoroltak pedig egyértelműen felé helyezik (hiába olcsóbb).
Egyébként nagyon sok jó, ill. jobbnál-jobb ár/teljesítményű márka van, amire érdemes egy pillantást vetni, amikor az ember BT-s hangszórót, BT-s fülhallgatót vagy éppen vezetékest (!) akar venni. Én pl. szinte teljesen leszoktam az itthon ismert "nagy márkák" cuccairól, mert kintről (és most már lassan itthon is) olcsóbban, és jobbat kap az ember ...
(#22) hangyász2
+1 pl. ugye a mindenhol erősen ajánlott, ill. best-by "Spunky Beat"(#19) Aprósólyom
" ... a kihangosítási funkció minősége ... "
Ez számomra is rejtély, miért marad ki szinte az összes review-ból -
<Adamsky>
nagyúr
Ez tényleg arcpirítóan olcsó! Főleg úgy, hogy:
• itthoni, garanciális
• NFC
• BT 5.0
• "párba" köthető
• SD-kártya olvasó, amiről - ha hinni lehet a specifikációnak - akár flac-et is képes lejátszaniEz egyébként az Anker Soundcore 2, ill. a Tribit Xsound Go kategóriája (előbbi volt, utóbbi van), csak mindkettőnél olcsóbb, nagyobb tudású, és elvileg ugyanolyan jól szól.
Most nézem, hogy azért az Anker (és akkor a Tribit is) kisebb (már akinek ez számít).
Ez is elég jó összehasonlító. Mindezektől függetlenül (azért az Anker picit jobbnak tűnik) ez a Tronsmart ennyiért elég jó ár/teljesítmény arányú cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest