- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Hát sajna azért annyira nem. Nem vagyok napra kész. kb 15, éve vettem a sajátomat, amit használok. Azóta semmit nem ovlastam róluk. És mint valaki említette, hogy nagyot változott a piac. Az említett youtuber videóit javaslom. Fülessel hallgasd. Másrészről én Skandináv országokban vettem mindegyik portable speakerem, sorry nem tudok. gyorsan ránéztem a típusra. Arra készülj fel, hogy már nagyobb hangerőt szeretnél, valamivel jobb hangminőséggel. Az már jóval nagyobb lesz. Ha van lehetőséged, menj be egy áruházba és halgasd végig az összes szóba jöhető alternatívát méretben, hangzásban, ártől függetlenül. Ezen utóbbin lehet segíteni: más márka/típus hasonló hangzással, más beszerzés.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- 3D nyomtatás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest