Új hozzászólás Aktív témák
-
pointer4
tag
Igen, hála égnek, nálunk is hamar megjelent a forgalomba.
Viszont 1-2 napja megjött egy új figyelemre méltó driver az ATI-tól, Eyefinity szempontból, tényleg stabilabb lett a group készítés.
De az igaz fejlődés, a 3db TV-vel is elindul a bezel compensation.
Nem kell neki hogy azonos EDID firmware-el rendelkezzenek a kijelzők, és azonos méretet jelentsenek.AMD Catalyst 11.4 Early Preview 7 Vista x32 x64
AMD Catalyst™ Driver 11.4 early Preview Features:
Delivers performance enhancements for the AMD Radeon™ HD 6000 Series & Windows 7.
Includes enhancements to the AMD Catalyst Control Center™
New task based Display Management controls* Simplifies the configuration of displays and display settings
New Eyefinity setup group
* Setting up an Eyefinity group has never been easier
New branding (based on system configuration)
* AMD based platform – AMD VISION Engine Control Center
* Discrete AMD GPU with Intel CPU – AMD Catalyst Control Center™
AMD Catalyst update notification (found within the Information Center)
* Please note this functionality is not yet enabled, but will be in a future AMD Catalyst release
* This feature will be used to notify users that new AMD Catalyst software packages are available
* Fixed cases where Dragon Age 2 would hang in DirectX11 on ATI Radeon™ HD 5800 Series products.Lehet most mindjárt bele is vésem ezeket a cikkbe...
-
pointer4
tag
Milyen jellegű pozicionálásra gondolsz?
Mert pl overscan van rajta, és tényleg ki tudom tolni a képet, hogy egy keretnyi kilógjon, de csak ésszerű határokon belül, akár azt is mondhatnám elég kicsit
És kösziHát számolj úgy, hogy kb felére esik le az FPS, ha az úgy kevés, akkor procit is izmosíts
Ha van egy játék, ami kifejezetten érdekel, mond melyik az, és lemérem neked így is úgy is.Poi
-
pointer4
tag
válasz
Depression #49 üzenetére
Jó gondolat !
-
pointer4
tag
válasz
capulet75 #39 üzenetére
Igazából, belehetne állítani egy elég nagy fov-ot, és a képernyő felső-alsó részével nem foglalkozni. De ha már kifizettük, érdemes lenne használni
1db 24" monitor képe 53cm széles, háromnál ez 159 cm, ami szélességében egy 183cm-es képátlónál kapod meg, 72"-kijelző olyan 2 milló körül mozoghat, szemben a 3 db 24" moncsi, ami 180.000 pezóból összehozható, de amit te említettél 50" fullhd se nagyon van 300.000 Ft alatt. (Persze a gépednek cserébe nem kellene olyan erősnek lennie)Viszont filmet nézni 1000x jobb 50"-on
Ezen a képen meg csak találgatni mernék, hogy mi lenne az ami látszana fent meg lent, amivel persze nem törődnék.
-
pointer4
tag
De azt is eltudnám képzelni, hogy bent van 4 ilyen ATI kari. Ha összekötöd QuadroCrossfirébe akkor kapsz egy 6 monitor kimenettel rendelkező szörnyeteget.
Vagy ha nem tolod rá a hidakat, akkor kapsz egy 24 monitoros rendszert, ami számítási igényre kártyánként 6 monitorral foglalkozik. És az Ati driver okosan és szépen kezelgeti a dolgokat. -
pointer4
tag
Nem erre gondolok épp
És végül is mind1, hogy rá volt-e dugva a híd vagy sem, mert ugye egy kártyába akkor se tudnál 24 monitort rádugni.
Viszont lehet ez még mindig eyefinity sajátosság. 8800gtx sli -vel se tudok meghajtani 4 moncsit egyszerre, legalábbis úgy nem, hogy más-más desktop legyen mindegyiken. -
pointer4
tag
Szerintem ha két kártyát bedugsz a képbe, és sli-be, vagy crossfirebe kötöd őket, semmi sem fog történni a kimenetekkel. A teljesítmény ugyan nőni fog, de attól még mindig csak az alap négy vagy kettő vagy három kimeneted lesz. A második kártya kimenetei vagy nem is élnek, vagy ugyan azt küldik majd, mint az első.
-
-
pointer4
tag
Az tuti, de az is, hogy a monitornak van DisplayPort bemenete.
Ár tekintetben meg a tv árakat nem írom le, mindenki tudja mennyibe van a monitorja, ha még kettőt szeretne venni mellé.
Az aktív apple adapter boltban 28k-35k között mozog.
Két átalakító kábelt rendeltem meg, az 11k-ra jött ki amit levontak, a FedEx-es vám meg áfa címén még elkért 5400-at, tehát egy kábel ~8.000,- (mellesleg jelzem, hogy 18$-ról ~volt szó) -
pointer4
tag
Ott vannak, ők az én drágaszágaim
-
pointer4
tag
Óóó, az nem gond, a négy kimenet alapból is megy, bármelyikre kapcsolhatsz. Így a Displayport kimenet is működik az 5000ft-os átalakítóval is. És bármelyik kettő használható, a gond ott kezdődik, ha egyszerre akarsz hármat. Van DP-HDMI átalakítóm eladó, olcsón, alig használt
-
pointer4
tag
Hát 65" meg 103" os plazmán is próbáltam, de ugyan azt láttam mint a 32"-os on. Csak nagyobban, itt igazából a méretaránnyal van gond. Ezen meg ezen (munkahelyi ártalom.
Projektornak az árával, az izzóköltségével, a vászon árával meg, elhelyezésével, meg a sötétítéssel van gondom. Plusz nem egy esetről tudok, amikor a 3000 üzemóra helyet csak 1000 órát ment az izzó, és garancia csak 150 órára van, az izzócsere meg 60-180 ezerig simán megvan :S
-
pointer4
tag
Akkor, jöhet hideg is meleg is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest