- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Encipoly
csendes tag
Ez egy nagyon jó cikk, köszönjük szépen.
FONTOS:
A Sapphire megoldotta a kártyáin azt, hogy egy viszonylag olcsó (6000Ft) Sapphire aktív display port átalakítóval használhassuk az Eyefinity technológiát, display porttal nem rendelkező monitor hiányában is.
Az átalakító könnyen és gyorsan beszerezhető !
Katt a lenti linkre.
-
neilszab
őstag
Hát engem az iRacing érdekelen főleg, no meg a gmotor-os játékok, de leginkább a GTL, természetesen
Bár azt nem tudom, hogy hogy lehetne lemérni, hogy a proci mennyire kell hozzá. Ja, de mondjuk van rá ötletem,de majd MSN-en megdumáljuk... már ha a pici mellett van mostanában erre időd...
-
neilszab
őstag
Szia, nemrég láttam egy videót erről, hogy az Ati Driverben ott van az eszköz a 3 monitor képének pozícionálásához, csak most hirtelen nem tudom hol... de majd megkeresem neked a vidit. De sztem vagy olyan ügyes, hogy magadtól is rájössz, mindenképpen érdemes lenne megpróbálnod.
Egy gyors kérdés:
a 3 monitoros rendszerhez elég csak a VGA-t felturbózni, vagy a procira is rá kell gyúrni hozzá?Köszi...és szívesen
-
Antibazsi
aktív tag
így van! 0:50-től látható a megoldás.
az input lag lényegében a reakció idő az adott bemeneten. ez tesztek szerint pl. egy sony w5500 tv-nél minimum 28 ms, normál esetben 52 ms,de ez még egy igen jó érték LCD TV-nél,nem ritka a 100 feletti sem. És ez elég elkeserítő egy átlogos 8ms-os monitorhoz képest,de amin most játszok azé pl 2ms. Igazából ennél roszabbon még nem játszottam így nem tudom,h valóságban mennyire érzékelhető az eltérés a rosszabb reakcióidőnél,de állítolag nagyon, főleg fps játékoknál. Te is könnyen meg tudod mérni az input lagot otthon. Kösd az egyik TV-t és egy olyan monitort a gépedre aminek ismert a reakcióideje (legjobb egy CRT,annak tuti 0). állítsd be úgy a ccc-t,h mindkét kijelzőn ugyanazt mutassa. Indíts el egy stoppert ami a milisekundumokat is számolja és készíts egy fényképet róluk. Ha jó lesz a kép akkor rögtön leolvasható a két kijelző közötti eltérés. mint pl itt
-
nixx-21
őstag
hát én se látom de a leírtakból következtettem arra, hogy:
igen CF-be vannak kötve
és valószinűleg Eyefinity sajátosság.vagy ha jól tudom az ellentétje van a dolgoknak..
csak az SLi-nél kizáró ok a több monitor/desktop....aztán kitudja lehet tényelg csak egy Eyefinity sajátosság
-
nixx-21
őstag
hát szerinted egyetlen 5870-es megbirkózik 63 Megapixel-el?
vagy akár elfér a 63 megás kép egyetlen 5870 "Eyefinity version" 2gigás VRAM-jában?
erősen kételem, és ebből feltételezem hogy Crossfire-be voltak kötve mert azért elég folyamatosan képet adott a dolog"...Each monitor was 1920x1200 with a small amount of bezel correction (150 H, 120 V). So the effective displaysize is 1920*6+150*5 = 12270 horizontally and 1200*4+120*3 = 5160 vertically for a total effective resoltuion is 12270*5160 = 63,313,200 pixels!..."
nem kis kép... -
nixx-21
őstag
szerintem élnek a második kártya kimenetei....egy Abu kéne ide leginkább aki kioktat mindenkit hogy mi és hogy van
de ez lenne az ésszerű ha az Eyefinity működne CF-ben is
jaaaaaaaaaa hát most jut eszembe persze hogy működik hát mikor a 24 monitoros demonstrációt csinálták ott 4db 5870-es futott a gépben
"...A megoldás segítségével az egyetlen grafikus processzorral felszerelt kártyák akár hat darab monitort is képesek kezelni, sőt CrossFireX felállásban a megjelenítők száma megduplázható. Példaként az AMD egy Quad CrossFireX rendszer keretében összesen 24 kijelzőt kapcsolt össze, amin a Microsoft Flight Simulator X című játékprogramja futott..."
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged