- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
BlackSoft #25 üzenetére
Beírod az iOS-en (vagy androdion vagy akármin) a böngészőbe, hogy office.com vagy docs.google.com, belépsz a fiókodba és olyan eszköztár kerül eléd, amivel meg lehet csinálni az áltsulis és középsulis, de még a fősulis beadandók jelentős részét is. És pendrive sem kell hozzá, mert egyből felhőbe ment, amint mindenhol elérsz, ahol internetelérés van. Szerintem azon is meglepődnél (én meglepődtem, amikor fél éve ilyet használtam), hogy mennyire hibamentesen dolgoznak a "lefotózom a könyvlapot a kamerával és az OCR proggi karakterfelismeri" jellegű alkalmazások. Illetve a One Note, Evernote és társai is tudnak csuda dolgokat egy érintőtoll segítségével.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged