- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
combrader
tag
Létezik, hogy már kint lenne piacon vagy 2 hete?
Mert a múlt héten tapizgoltam ilyet (a főnökömé), és állítása szerint 64gb-os az övé. Mélyebben nem volt időm beletúrni, de elképzelhető, hogy neki már a Prime lenne meg? Mert aranyszínű, és elvileg a sima TF101-est csak feketében lehet kapni...
-
smkb
őstag
válasz
solanthugor #52 üzenetére
Nem is célja, hogy kiváltson egy windowst. Ahhoz hogy a wines szoftverek normálisan használhatók legyenek egy tapicskolós felületen, úgyis totál át kell szabni a szoftverek UI-ét... mert egérvezérlésre optimalizált menük kezelése tapicskolással borzalom (ezért is bukott meg minden winowsos tablet)... használhatatlan. Úgyhogy, ahhoz hogy rendesen kezelhető legyen tacsis felületen egy word, excel, stb, úgyis át kell szabni a programokat a mostanikhoz képest, vagyis nem ezzel a felülettel fogsz találkozni, így igazából teljesen mindegy lesz, hogy windowson fut e vagy nem. Játékoktól kezdve mindenre igaz ez, hogy úgysem lehet normálisan kezelni őket tacsiról, ha egérre (pixelpontos érintés stb) lett kitalálva..
-
solanthugor
aktív tag
Csecse kis kütyü
Én mondjuk táblát windózzal vennék
én már csak ilyen vagyok, vagy windóz tábla, vagy lapi... Amíg egy android nem vált ki egy windózt7-et, addig ez így is marad...
-
smkb
őstag
Jó áron lehet előrendelni, nem lesz drágább, mint a jelenlegi TF, 499$ a 32gb-os, 599eur a 3gb+dokkoló
http://fudzilla.com/notebooks/item/24969-asus-prime-available-for-preorder
-
baluka26
veterán
válasz
littlelion21 #45 üzenetére
Az előző TF egy megvalósult álom nekem
Nem tudok róla, hogy lenne.
-
Maxentius
addikt
Hmm talán az első táblagép, amire azt mondom, hogy kellene.
-
ducsidu
senior tag
válasz
littlelion21 #45 üzenetére
Age of Conquest?
-
Land
veterán
Vajon ez azért ilyen gyors, mert nagyon erős a processzor 1 magja is vagy tényleg kihasználja a 4.0 a multi-core-t?
-
ducsidu
senior tag
válasz
Arthuro_Adam #22 üzenetére
Azért nincs benne magyar nylev,mert a Motorola kivette belőle
Amúgy ez a tablet nagyon jóóó
-
raulicio
senior tag
Ez igen jónak néz ki, kár, hogy ennyiből már jó notit lehet venni.
-
debrejo
senior tag
válasz
Pete55555 #33 üzenetére
A játékok már jópár éve nem játszanak nálam, kinőttem (vagy vén facz lettem, tudomisén
, de a régi szép időkben csakis asztali gépen voltam hajlandó bármilyen fps vagy rpg játékot komolyan venni. Inkább bevágtam a komplett cuccot az autóba és vittem lan partira mintsem laptopban gondolkozzak. Vagy teljes bevetéssel kell játszani normális kiegészítőkkel, nagy monitoron, vagy farmville-ezzen az illető
-
Agro
senior tag
Vajon karácson elett tudni fogjuk az árát?
-
Kanczy
veterán
Előre sírok az árán
-
Pete55555
addikt
-
sagit
veterán
és Agro
az üzemidő tényleg pluszpont nekik
az hogy szép megint szubjektív, nembiztos hogy megéri a felárattávoli asztal: mehet midnig a gép otthon
mondjuk ha lenne droidra mapple és cisco packet tracer (amik kellenek az egyetemen rengeteget) meggondolnám egy ilyen vételét
de pl barátnőmnek aki csak netezget jobban javasolnék egy ilyet mint egy notit talán...
mindenesetre ezek a tegrás cuccok a win8-al fognak alázni szvsz -
debrejo
senior tag
válasz
Pete55555 #16 üzenetére
AutoCad van már droidra. Igaz, valami lite verzió, telefonokon annyit ér mint sz@rnak a pofon, de egy 10"-os tableten már használható (gondolom, sosem próbáltam táblán).
Játékokat meg asztali gépen kell játszani, főleg fps-eket (gamer egér meg speciális kiosztású bill alap, itt egy laptoppal sem vagy kisegítve )
-
Agro
senior tag
távoli asztal beállításával ezzel is azt csinálsz amit akarsz
Otthon bekapcsolva hagyod a bivalyerős PC-d és azt indítasz el amit akarsz. Az érintő kijelző miatt pedig iszonyat kényelmes a használat is (saját vélemény). A kezelő felülete pedig nagyon felhasználó barát. Szerintem arra se kell sokat várni, hogy a PC-s alkalmazások nagy részét portolják. Én eddig amire a pc-t használom arra találtam megoldást mobilon is, egy ilyen vassal pedig a lehetőségek tovább nőnek.
-
baluka26
veterán
Hát ezaz. Ketté lehet szedni, kapsz egy gyönyörű kijelzőt. Ha tényleg ennyivel jobb lesz a Tegra3 akkuideje, akkor 3 napot simán kifog bírni nyüstöléssel, kényelmes, könnyű, vékony szép, sokoldalú. Egyetlen "hátránya", hogy nem tudod futtatni a megszokott programjaidat rajta
-
keIdor
titán
Birtoklási vágy az egekbe szökött... ilyen KELL.
-
Agro
senior tag
Köszönjük ASUS !!!
-
Pete55555
addikt
180 bill-el együtt jó nyitóár lenne
Csak én ennyiből inkább már laptopot vennék, mert ha már ilyen hordozható eszközöm lenne, elvárnám, hogy az asztali win-es programok fussanak rajta (konkrétan egy Autocad, meg 1-2 alapabb játék pl: HL2 ) Viszont W8-al már elgondolkodnék rajta.
SZVSZ ! -
debrejo
senior tag
Drágán fogja mérni az biztos, ezért is mondtam hogy 150k-ért én tartanám a kezembe, tutui nem ennyi lesz a kezdőár.
A magyar nyelvvel megfogtál, sajnos nem tudom.
Szerk: azt hittem a dokkolóra gondolsz, ICS tuti lesz komplett magyar.
Bevezetőárra én 600 ajrót találtam, persze nem idehaza... -
max-pain
senior tag
Hat ez nem a 4.0.1 kernele alatta...
-
baluka26
veterán
Ha csak egy kicsit lesz jobb, mint a Transformer, akkor megvan a tabletek új királya. Legszebb és legjobb, leggyorsabb tábla a piacon. Ráadásul a leghasználhatóbb is.
Ha 150k körül lenne gondolkodás nélkül eladnám az egyes Transformerem, és gyűjtenék erre.
gabor85: Ne viccelj már, hol van egy iPad ehhez képest? -
atike
nagyúr
Nagyon várós, az tény...
És elég smooth így a videón...
-
ThorsHUN
őstag
OMG! Mennyibe fog ez kerulni???
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G1 - i7 I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest