- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisDre
senior tag
MINDEN szempontból sokkal színesebbek az Európai dolgok.
Csak a tartalom gyártók, filmkészítők játékkészítők stb stb, nem hajlandóak belátni. Remélem még megérem azt a kort, mikor végre kinövi az emberiség ezt az Amerika utáni rajongást.
Amiben színesebb amerikai Európánál, azok a tájak, de ott se egyértelmű, de végül is, kinek a pap, kinek a paplan.Amúgy, azért katt-oltam ide, mert elsőre azt hittem tycoon game. De közben rájöttem hogy attól hogy 'train', attól még lehet simulator is (Igen, gyakran jobban figyelek fel 1 darab szóra plusz kép, sem mint teljesen értelmezném amit látok és végig is olvasnám
). Megyek vissza búslakodni OTTD-be 
-
Syrano
tag
-
Fryskitt
addikt
Nagyon hangulatos, lelkesítő... nekem tetszett. Tudja valaki, hogy az a magas, réginek tűnő viadukt hol van?
-
Bad Pritt
félisten
Előbb hinném azt, hogy egy Discovery Channeles dokufilm reklámja, minthogy egy játék trailere. Nagyon hangulatos lett

-
v!ct0y
veterán
Remélem készül már valami japán pálya is.
-
Daczy
aktív tag
A hibája ezeknek kivétel nélkül az, hogy Amerika vasútjai vannak a középpontban, holott Európa vasúti kultúrája sokkal gazdagabb. Ezt kéne valakinek meglovagolnia.
-
- = Zk = -
félisten
ist das alles?

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Megyek vissza búslakodni OTTD-be