- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgenya911
csendes tag
-
SliM
csendes tag
Egy kis finomság, ami mind XZs-en, mind pedig XZ Premium-on jelentkezik:
Ez a System UI Tuner engedélyezését követően a "Ne zavarjanak" kapcsoló akar lenni álló módban. Fektetve nincs vele semmi gond. Ezen felül további apróságok: "Hozzáadott user" esetén: nincs lehetőség ki és bekapcsolni a mobilnetet, nem jelenik meg a hívásátirányítás ikon az állapotsorban, Saját csengőhangot be lehet állítani, de nem működik, csak a gyári.
Ez egyaránt XZ Premium-on és XZs-en is jelentkezik. Megnéztem több régiót, volt Phone repair Xperia Comapanion-ben, illetve kipróbáltam 7.1.1-et frissítve 8.0-ra és ugyanaz az eredmény. Remélhetőleg javítva lesznek ezek hamar, mert így számomra (mivel külön használok privát és külön céges User-t a telefonomon) használhatatlan és kénytelen vagyok továbbra is 7.1.1-en maradni. Na, nem mintha ettől összedőlne a világ
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest