- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgenya911
csendes tag
-
SliM
csendes tag
Egy kis finomság, ami mind XZs-en, mind pedig XZ Premium-on jelentkezik:
Ez a System UI Tuner engedélyezését követően a "Ne zavarjanak" kapcsoló akar lenni álló módban. Fektetve nincs vele semmi gond. Ezen felül további apróságok: "Hozzáadott user" esetén: nincs lehetőség ki és bekapcsolni a mobilnetet, nem jelenik meg a hívásátirányítás ikon az állapotsorban, Saját csengőhangot be lehet állítani, de nem működik, csak a gyári.
Ez egyaránt XZ Premium-on és XZs-en is jelentkezik. Megnéztem több régiót, volt Phone repair Xperia Comapanion-ben, illetve kipróbáltam 7.1.1-et frissítve 8.0-ra és ugyanaz az eredmény. Remélhetőleg javítva lesznek ezek hamar, mert így számomra (mivel külön használok privát és külön céges User-t a telefonomon) használhatatlan és kénytelen vagyok továbbra is 7.1.1-en maradni. Na, nem mintha ettől összedőlne a világ
-
tomi_x
tag
Ez várható z5 compactra is?
-
jUUh
addikt
Helyes.
-
MikeWazowski
veterán
Kijött az Xperia™ X Performance-ra is!
Forrás: [link]
-
blagolf
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest