- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
AOC amit kinéztél szerintem remek árértékarányú monitor. ha a pénz számít akkor nem rossz választatás, bár nem a legjobb minőségű, de ennyiért megfelelő.
HDR-t tudod használni ha nem megy a Gsync rajt, attól, hogy nvidiaval fogod hazsnálni. Amúgy se sok játék támogatja még, ezen a monitoron meg nem hiszem, hogy olyan nagy élmény lehet a HDR. Én a helyedben ezt venném, amit kinéztél elsőre.Fimnézés közben ki tudod használni, játék közben meg ott a Gsync. -
Puma K
nagyúr
- sík képernyő
- 32" látható méret: 31,5"
- 2560x1440
- G-Sync
- alapból 144Hz de menüből át állítható 165Hz-re
- állítható magasságú, forgatható, dönthető, tud portré módot szóval eléggé jól pozicionálható
- 2db 3.0-ás USB a hátulján
- hagyományos és felesleges csicsa mentes kinézet
- kör elrendezésben RGB LED hátul... ami teljesen kikapcsolható
- VA paneles, de én az Oázisban kértem hozzá kalibrálást (prémiumot) ami által a monitort a menüjében beállították és kaptam egy minden körülmény között Windows/OS alól betölthető színprofilt így az előző IPS megjelenítőm után sem érzem visszalépésnek a színeket. A VA panelnek szebb a feketéje mint az IPS-nek -
Abu85
HÁZIGAZDA
Azt azért vedd figyelembe, hogy a FreeSync 2 HDR-nek csak a VRR (variálható frissítés) képességét tudod majd kihasználni GeForce-on. Az alkalmazás oldaláról irányított tone mapping Radeonhoz van kötve, illetve a HDR aktiválása is lelövi a VRR-t. Én a helyedben nem vennék HDR-es kijelzőt, ha úgy sem tudod használni egyszerre a HDR-t és a VRR-t GeForce-on.
Ha a HDR és a VRR együtt kell, akkor G-Sync Ultimate monitort kell venned (bár alkalmazás oldaláról irányított tone mapping itt sem lesz), vagy Radeonra kell cserélned a VGA-t, és akkor jók a FreeSync 2 HDR-es monitorok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest