- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski #5 üzenetére
Nincs az S szériában toll, a Note nem tűnt el. Egészen egyértelmű, hogy az Ultra az valójában egy Note, jól beazonosíthatóan eltérő koncepció a másik két S22-től. Ergo megvariálták a neveket és a készülékbemutatások időpontjait. Év elején jön az S széria (átnevezett Note-tal együtt, az ultra személyében) később pedig a Fold/Flip vonal.
Egyébként nekem is Note-om van (10) és többnyire én sem használom a tollat, de pusztán az eltérő házforma miatt is Note-ot (Ultrát) vennék, az én szememben az S széria egy telefon, a Note pedig egyfajta csúcstermék. Nem zavar a toll jelenléte, egyszer-egyszer meg tényleg jól jön. Ami jobban zavar az a lekanyarodó kijelző, azt azonnal dobnám, mert bár jól néz ki és tényleg dob az összképen, viszont a gyakorlatban meg zavaró (a tollal ellentétben).
-
helixP
nagyúr
válasz
Hát, ilyen az ember meggyőződése, néha változik
Innentől kezdve
Ultra = Note
Fold = Note fold -
válasz
Nagyjából így is van. De a Fold az teljesen más, mint a Note volt minden téren és igazából logikus, hogy az S-be került bele szerintem. Nem lett kisebb az akksi, mint tavaly és talán ugyan annyit bír, mint az s21u csak ebben még egy S-Pen is van. Ami valóban nagyon kevesek által használt főleg minden nap, de vannak akiknek igen hasznos.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
"Akkor miért kellett az S szériába a toll...?
"
Szerintem mert még mindig jóval nagyobb piaca van a hagyományos kialakítású telefonoknak, és akinek kell a Pen, nem feltétlenül akar hajtogatós telefont. Így meg van alternatíva, és szélesebb rétege van lefedve a piacnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest