- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski #5 üzenetére
Nincs az S szériában toll, a Note nem tűnt el. Egészen egyértelmű, hogy az Ultra az valójában egy Note, jól beazonosíthatóan eltérő koncepció a másik két S22-től. Ergo megvariálták a neveket és a készülékbemutatások időpontjait. Év elején jön az S széria (átnevezett Note-tal együtt, az ultra személyében) később pedig a Fold/Flip vonal.
Egyébként nekem is Note-om van (10) és többnyire én sem használom a tollat, de pusztán az eltérő házforma miatt is Note-ot (Ultrát) vennék, az én szememben az S széria egy telefon, a Note pedig egyfajta csúcstermék. Nem zavar a toll jelenléte, egyszer-egyszer meg tényleg jól jön. Ami jobban zavar az a lekanyarodó kijelző, azt azonnal dobnám, mert bár jól néz ki és tényleg dob az összképen, viszont a gyakorlatban meg zavaró (a tollal ellentétben).
-
helixP
nagyúr
válasz
Hát, ilyen az ember meggyőződése, néha változik
Innentől kezdve
Ultra = Note
Fold = Note fold -
válasz
Nagyjából így is van. De a Fold az teljesen más, mint a Note volt minden téren és igazából logikus, hogy az S-be került bele szerintem. Nem lett kisebb az akksi, mint tavaly és talán ugyan annyit bír, mint az s21u csak ebben még egy S-Pen is van. Ami valóban nagyon kevesek által használt főleg minden nap, de vannak akiknek igen hasznos.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
"Akkor miért kellett az S szériába a toll...?
"
Szerintem mert még mindig jóval nagyobb piaca van a hagyományos kialakítású telefonoknak, és akinek kell a Pen, nem feltétlenül akar hajtogatós telefont. Így meg van alternatíva, és szélesebb rétege van lefedve a piacnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest