Hirdetés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt sem tudtam, hogy az még létezik
Egyébként Zenta mellett, csak azt akkor nem tudtam megadni...
Most München, 2 éve... és remélem még nagyon sok. Szeretnék itt is maradni, itt érzem jól magam igazán.(#2) EczkE
Hát ja... Épp onnét esett le, hogy kaptam a cégből egy ajándékot, mert 2 éve ott vagyok. Akkor mondtam, hogy bakker, tényleg

(#3) Jamby18
Sulit ne hagyd szerintem sem, 1 év múlva is lesz állás biztosan, itt mindig van mindenféle. Itt csak az nem dolgozik, aki nem akar, az meg kapja be
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amit kérdezel, hogy mennyire jó dolog... fogalmam nincs. Én IT körben mozgok inkább, de elsülhet jól is a dolog. Meg kell nézni a céget, hátteret... kin keresztül mennek ki, ha nem direktbe, meg ilyenek. Utána kell járni a dolognak, mert sok ilyen "kitelepítem a munkást" cég van, akik átverik a népet.
Viszont nézd a jó oldalát, ha a haverjaid beszopják, akkor te már nem fogod
-
Jamby18
senior tag
Haveromék egy hónapon belül mennek ki 4-en Brémá-ba kutyatáp csomagoló gyárba. Én is mennék mert rossz lesz így egyedül, de 1 évem van még az érettségiből nem akarom kidobni az eddigi 2 évemet.
Egyébként ez a kutyatáp csomagolós dolog mennyire jó? Gondolok itt arra hogy nincs nagyon átverés szaga, hogy kiviszik őket busszal majd jól ott hagyják fizetés nélkül. Saját pénzből mennek ki. Mert akkor júniusban én is mennék utánuk. -
EczkE
veterán
Már két éve?
Tényleg repül az idő. 
-
Melyik város? Mert a PH térkép szerint még mindig Zentán élsz

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- P16 Gen1 16" QHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10750H T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- P16 Gen1 16" QHD+ IPS i9-12950HX RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone XR 64GB kártyafüggetlen
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként Zenta mellett, csak azt akkor nem tudtam megadni...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tényleg repül az idő.