- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Ugyan az a kérdés jutott nekem is eszembe! Nem tudok rájönni, hogy minek nehezíteném meg a könnyed tartalomfogyasztást Windows használatával. A játékok kipróbálása meg egyenesen marhaság, hiszen azok nem tapizásra lettek anno írva. Aki meg egy tableten akar játszani, miközben kötelezően perifériákhoz kell kötni, nos...
-
rudi
nagyúr
A régebbi, klasszikus játékokat nem tudod folytatni tableten, szerintem ezt nem is fogják megcsinálni. Jelenleg szerintem Windows Phone telefon mellett illetve Office használatot feltételezve lehet érdemes Android helyett Windows tabletet választani, meg abban az esetben, ha az Android egyébként nem jött be. Ha ezek a tételek nem játszanak, akkor szerintem semmi előnyük ezeknek a tableteknek egy Nexus 7 2013-mal vagy LG G Pad 8.3-mal szemben.
-
rudi
nagyúr
A böngészőben nézett dolgokat, kedvenceket, feltelepített appokat, de még a desktop hátteret is egyből szinkronizálja, Sky drive használat esetén minden állományt, amit létrehozol/mentesz. És természetesen, ha úgy van megcsinálva az app, akkor szinkronizálja a mentést is. Teszteléskor tök jó, hogy belépek a friss tabletre az MS accommal és pár klikk kell csak ahhoz, hogy minden eszközöm ott legyen a gépen. Amikor meg végeztem, törlöm az accomat és eltűnik vele együtt minden tevékenységem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest