- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Ugyan az a kérdés jutott nekem is eszembe! Nem tudok rájönni, hogy minek nehezíteném meg a könnyed tartalomfogyasztást Windows használatával. A játékok kipróbálása meg egyenesen marhaság, hiszen azok nem tapizásra lettek anno írva. Aki meg egy tableten akar játszani, miközben kötelezően perifériákhoz kell kötni, nos...
-
rudi
nagyúr
A régebbi, klasszikus játékokat nem tudod folytatni tableten, szerintem ezt nem is fogják megcsinálni. Jelenleg szerintem Windows Phone telefon mellett illetve Office használatot feltételezve lehet érdemes Android helyett Windows tabletet választani, meg abban az esetben, ha az Android egyébként nem jött be. Ha ezek a tételek nem játszanak, akkor szerintem semmi előnyük ezeknek a tableteknek egy Nexus 7 2013-mal vagy LG G Pad 8.3-mal szemben.
-
rudi
nagyúr
A böngészőben nézett dolgokat, kedvenceket, feltelepített appokat, de még a desktop hátteret is egyből szinkronizálja, Sky drive használat esetén minden állományt, amit létrehozol/mentesz. És természetesen, ha úgy van megcsinálva az app, akkor szinkronizálja a mentést is. Teszteléskor tök jó, hogy belépek a friss tabletre az MS accommal és pár klikk kell csak ahhoz, hogy minden eszközöm ott legyen a gépen. Amikor meg végeztem, törlöm az accomat és eltűnik vele együtt minden tevékenységem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest