Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Magisk
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalman8621
újonc
Ezt egy korábbi hozzászólásban találtam:
Programokat (pl én sc2-t) az sd kártyára is lehet telepíteni, de mivel windows eltávolítható eszközként látja, by default nem enged oda (pl sc2 telepítő), de ha disk management-ben, ahol betűjelet tudsz adni neki, "bemappolod" a C:\DATA vagy neked tetsző mappába ((amit előtte már létrehozol)) pluszban, akkor látszik az sd mint D:\ és mint c:\adat, így mér felment az SC2.
Ez nagyon erdekelne hogy hogyan kell csinalni mert nekem olyan gondom van hogy egy játékot sd re telepítettem de valamiért nem jo...
Amit föntebb leirtam azt valaki lépésröl lépésre elmagyarázná mert én nagyon nem vágom.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest