- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalman8621
újonc
Ezt egy korábbi hozzászólásban találtam:
Programokat (pl én sc2-t) az sd kártyára is lehet telepíteni, de mivel windows eltávolítható eszközként látja, by default nem enged oda (pl sc2 telepítő), de ha disk management-ben, ahol betűjelet tudsz adni neki, "bemappolod" a C:\DATA vagy neked tetsző mappába ((amit előtte már létrehozol)) pluszban, akkor látszik az sd mint D:\ és mint c:\adat, így mér felment az SC2.
Ez nagyon erdekelne hogy hogyan kell csinalni mert nekem olyan gondom van hogy egy játékot sd re telepítettem de valamiért nem jo...
Amit föntebb leirtam azt valaki lépésröl lépésre elmagyarázná mert én nagyon nem vágom. -
kalman8621
újonc
Sziasztok
A mai nap jött meg a Toshiba encore mini-m.Azt tapasztaltam hogy rövid használatnal is nagyon melegszik.Ez normális ???
Esetleg más is tapasztalt ilyet???
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest