- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
Egy feljeltt os gyorsabb legyen egy olyan hardveren, amin már az xp is haldoklott?! Főleg úgy, hogy a 7-nek az ajánlott konfigja 2 mag 2 giga ram volt?! Az xp-s gépek része (97%) meg egy mag 512/1024 mega rammal volt szerelve... Ez hülyeség amit írtál.
Ki mondta, hogy az XP haldoklott a laptopon? Épp azt mondtam, hogy milyen fürgén futott! Ezzel szemben a Win7 tohonya. Abban a laptopban 2 magos Turion proci, 2 GB RAM van és 4 évig futott gond nélkül rajta az XP, csak azért cseréltük le, mert lejár az XP támogatása, az Internet Explorer leragadt a 8-as verziónál, stb. Ha ez nem lenne az XP-vel, eszünk ágában sem volna lecserélni.
-
Osibaa
senior tag
válasz
VaniliásRönk #25 üzenetére
Másképp kell kezelni a Win8-at, meg lehet szokni. (Nem megszeretni, hanem megszokni.) Pl. Win7 alatt sose használom a billentyűzet Windows gombját, Win8 alatt folyamatosan nyomkodni kell. Én adtam neki pár hetet, hogy megszeressem, de nem sikerült, visszaálltam Win7-re. A nemrég vásárolt laptopomon Win7 Pro van, amihez ugyan adtak Win8 Pro telepítőt, de nem visz rá a lélek, hogy felrakjam. Nem bírom elviselni a csempéket, a hiper gagyi "modern" (haha) appokat, a puritán felületeket és ahogy kiválóan megfogalmaztad, az örökös harcot az OS-sel, hogy ne kényszerítse rám, amit nem akarok. Az az érzésem, a Win7 lesz az utolsó MS oprendszerem...
#30: a Win8 picit gyorsabban fut a Win7-nél, ugyanazon a gépen - úgy tűnik, volt mit optimalizálni raja
-
Osibaa
senior tag
Azért a végére piszok jó OS lett az XP, megértem, hogy sokaknak nehéz tőle megválni. Én évek óta Win7-et használok, de nemrég újrahúzásra hozzám került egy öreg XP-s laptop és meglepődtem rajta, milyen pörgősen futott. Sajnos ez a most rárakott Win7 HP-ról (majd Win7 Starter-ről) már nem mondható el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Háztartási gépek
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest