- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
#65675776 #35 üzenetére
Hát, nem tudom... én direkt próbálom elhülyéskedni az ilyen nézeteltéréseket, mert tényleg fárasztó tud lenni a folyamatos "ki van kivel". Általában sikerül is. Akár ennél az esetnél (ha kicsit jobban visszaolvasol).
Hangsúlyozom, a célt elértük. Nem magyaráztunk fölöslegesen a sztím hátrányairól - mert akkor értem, ha megvédi valaki - hanem az egyéb lehetőségek előnyeit ecseteltük.
"Nyugodtan dönthetsz a sztím mellett, ez természetes." Ennyi.Békesség van. Most is.
A sztím mellett meg kábé öt-tíz másik lehetőség, amelyek úgy néz ki, ezután itt is (nagyobb) teret kapnak majd. Nemsokára pedig beindul a Green Man Gaming, ahol játékokat lehet majd cserélni. És ez jó.
Nem fogok személyes bejegyzést írni, mert nincs hozzá kedvem... persze köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem a lehetőségre.
Pax tecum!
-
HaaS
addikt
válasz
#65675776 #32 üzenetére
Ha valaki egy nem bántott rendszert úgy vesz védelmébe, hogy elküldi az alternatívákat ajánló fórumozókat, hogy ne olvassák a topikot, az normális, hogyne.
Az ötleted egyébként érdekes, gyakorlatilag egy fórumozó ne írjon egy topikba, ha nem használja a benne szereplő rendszert... esetleg nem ért egyet a rendszerrel, amiről a topikban szó van.
Kíváncsi vagyok, hogy nézne ki az Ubi DRM-es topikja ezzel a felfogással. Briliáns.
Jelen esetben arra hívtuk fel a figyelmet, hogy máshol is ugyanennyibe kerül a játék, más - talán jobb - feltételekkel. Mint kiderült, van olyan alternatíva, ahol egyéb módon is ki lehet perkálni a négy ojrót. Ez megint csak jó.
Idézek: "Itt a hirekrol es az akciokrol volt szo." Én is így látom.
Egyébként pedig semmi gond nincs, mert elértük a célunkat. Egyből jött más ajánlat más rendszerektől... mindjárt kettő. Így tovább... és köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile (ARPG)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest