- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
#65675776 #35 üzenetére
Hát, nem tudom... én direkt próbálom elhülyéskedni az ilyen nézeteltéréseket, mert tényleg fárasztó tud lenni a folyamatos "ki van kivel". Általában sikerül is. Akár ennél az esetnél (ha kicsit jobban visszaolvasol).
Hangsúlyozom, a célt elértük. Nem magyaráztunk fölöslegesen a sztím hátrányairól - mert akkor értem, ha megvédi valaki - hanem az egyéb lehetőségek előnyeit ecseteltük.
"Nyugodtan dönthetsz a sztím mellett, ez természetes." Ennyi.Békesség van. Most is.
A sztím mellett meg kábé öt-tíz másik lehetőség, amelyek úgy néz ki, ezután itt is (nagyobb) teret kapnak majd. Nemsokára pedig beindul a Green Man Gaming, ahol játékokat lehet majd cserélni. És ez jó.
Nem fogok személyes bejegyzést írni, mert nincs hozzá kedvem... persze köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem a lehetőségre.
Pax tecum!
-
HaaS
addikt
válasz
#65675776 #32 üzenetére
Ha valaki egy nem bántott rendszert úgy vesz védelmébe, hogy elküldi az alternatívákat ajánló fórumozókat, hogy ne olvassák a topikot, az normális, hogyne.
Az ötleted egyébként érdekes, gyakorlatilag egy fórumozó ne írjon egy topikba, ha nem használja a benne szereplő rendszert... esetleg nem ért egyet a rendszerrel, amiről a topikban szó van.
Kíváncsi vagyok, hogy nézne ki az Ubi DRM-es topikja ezzel a felfogással. Briliáns.
Jelen esetben arra hívtuk fel a figyelmet, hogy máshol is ugyanennyibe kerül a játék, más - talán jobb - feltételekkel. Mint kiderült, van olyan alternatíva, ahol egyéb módon is ki lehet perkálni a négy ojrót. Ez megint csak jó.
Idézek: "Itt a hirekrol es az akciokrol volt szo." Én is így látom.
Egyébként pedig semmi gond nincs, mert elértük a célunkat. Egyből jött más ajánlat más rendszerektől... mindjárt kettő. Így tovább... és köszönjük.
-
HaaS
addikt
válasz
Wolverine #18 üzenetére
Meg olyan régimódi is vagyok, hogy szeretek egyszer fizetni egy játékért, még akkor is, ha itthon két gépen játszanánk vele egyszerre. A sztímes accountos rendszerrel ez nemigen megy... máshol meg öt percen belül aktiválom a játékot két gépen, gyors egymásutánban... és ez nekem jó
.
-
HaaS
addikt
Emlékszel hogy járt Neo, ollie, emlékszel?
Először hűűű meg haaa, pirula, ugrabugra, tudok kungfuzni, elhajolok a golyóbisok elől, aztán meg ott izzadt Háromság fölé hajolva, mint egy hosszútávfutó, a szemei összecuppanva, kék törölközővel lekötözve, és nem értette, hogyan jutott el ide, a lány pedig csak öntötte belé a lelket:
Trinity: Egyedül kell befejezned. Meg kell mentened Ziont.
Neo: Nem tudom. Nélküled Nem.
Trinity: Dehogynem.Sosem felejtem el, véletlenül hangosan felröhögtem a moziban... kisvártatva az egész mozin halk nevetés futott végig... hjaaaj, be szép is volt
.
(#12) menalcas: Arról van szó, hogy például ez a hír is csak a steamről szól, holott máshol is megveheted ugyanennyiért, ugyanekkor, anélkül, hogy bevállalnál fölösleges dolgokat. Ennyit mondtam, nem többet. Vannak alternatívák.
Nyugodtan dönthetsz a sztím mellett, ez természetes. -
HaaS
addikt
válasz
Kareszovics #4 üzenetére
Nem is így gondoltam... de kösz az infót, ezt sem tudtam eddig
! Csak fura, hogy "gőz folyik" mindenhonnan... no offense
!
-
HaaS
addikt
válasz
Kareszovics #1 üzenetére
Igen, gAmersgAte-en is akcióban van (3.98 ojró), ha rajtam kívül valaki más is ódzkodna a sztímtől...
!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged