- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
dilajoska1 #31 üzenetére
Nyugi én helyen tudom kezelni a dolgot csak a trollunk nem, ezért tettem fel neki a kérdést
Az egyik egy divatcikk, a másik egy hasznos használati divatcikk. A trollunknak biztos okostelefonja sincs, hanem otthon van egy tekerős vezetékes mert szerinte az óra kizárólag az idő mutatására jó ahogy a telefon csak és kizárólag telefonálásra
De tovább megyek: Autóból is csak olyat vesz ami elviszi őt A-ból B-be pl. egy trabant-tól jobb autónak számára nincs értelme, étkezésnél nem számít a kaja íze csak, hogy laktassa mert a cél hogy ne dögöljön éhen, inni csak vizet szokott, gyertyával világít, budipapírból 1 rétegűt használ hisz a lényeg hogy lejön a szar és stb. stb. Ha rajta múlna még a fán ugrálnánk, hisz ha addig az jó volt minek változtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest