Tommy Hilfiger és Hugo Boss okosóra is jön

Hirdetés

Úgy tűnik, a Google nem bízza véletlenre az Android Wear jövőjét, és ígéretüknek megfelelően mindent megtesznek azért, hogy az okosórával kacérkodók év végéig biztosan megtalálják a nekik megfelelő kinézetű, androidos órát. Az elegáns stílust kedvelők el sem kezdhettek igazán szomorkodni amiatt, hogy a Huawei Watch utódja jóval sportosabb lett az eredeti modellnél, hiszen érkezik a TAG Heuer legújabb modellje, illetve a legfrissebb hírek szerint a Movado első órája, Connect névre hallgató is rövidesen, a március 23-án startoló, svájci BaselWorld kiállításon lát napvilágot.


[+]

A Connecttel kapcsolatban annyit árultak el, hogy Android Wear 2.0-t futtat, többféle variánsban, és 495 dolláros, azaz körülbelül 145 000 forintnak megfelelő áron fog startolni Amerikában. Az év későbbi részében pedig érkezhet a Tommy Hilfiger és a Hugo Boss márkanévvel ellátott, szintén Google-platformra épülő kütyü is.

Azóta történt

Előzmények

  • Boldog szülinapot, Google Play Áruház!

    A Google éppen ma öt éve nyitotta Play Store néven virtuális áruházát, ahol lényegében mindent megtalálhatunk, amire szükség lehet, meg egy rakás mást, amire véletlenül sincs.

  • Itt az Android Wear 2.0 és a két új LG Watch

    Egy sor régebbi okosóra is megkapja a legnagyobbnak titulált Android Wear rendszerfrissítést. Bemutatkozott az LG Watch Sport és a Style, mindkettő roppant mutatós lett.

  • Okosóra is érkezik a Googletől

    A keresőóriás belehúzott a saját gyártású eszközök műfajába, a korábban prototípusként kiszivárgott renderképek egyre valóságosabbnak tűnnek.

Hirdetés