- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Minden országról, országban van jó és rossz tapasztalat. Személyesen ismerek olyat aki kiment UK-ba mert itt nem volt semmije, és inkább visszajött mert itt még ezek ellenére is jobb. A másik meg szintén UK, a forma itthagyta a rokonait, meg elég sok mást is, mégis azt mondja hogy soha többé nem jönne vissza, azóta is boldogan él ott kint. Mikor csinált neki helyet, a felesége utána ment, ő is ugyanígy nyilatkozott.
Én viszont azt mondom, hogy akinek jó itthon az maradjon, aki meg menni tud, az menjen.
De nekem az a meglátásom, hogy a magas fizetés önmagában még nem biztosíték a jövőre, pláne egy olyan országban mint ez a Mutyisztán, ahol kb minden kiszámíthatatlan, valamelyik majom böfög valamit és máris az egekben az euró meg a dollár, és eléggé valószínű egy hasonló, vagy akár rosszabb görög helyzet.
A maradók szemszögéből meg nem elsődlegesen az anyagi helyzetnek kellene döntőnek lennie... Tessék, a hírben ott a példa.
Persze ne legyen igazam, meg stb. de én konkrétan már nem érzem magam biztonságban ebben az országban, anyagilag sem és máshogyan sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest