Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
Kint van a teszt. Menjünk át akkor abba a fórumba.
-
Roxbury
őstag
válasz
bajusz15 #340 üzenetére
Szia!
Be lehet állítani, hogy akár lezárt képernyőnél is, ha gyorsan megnyomod kétszer a bekapcsoló gombot, akkor azonnal menjen a ledfény. Kikapcsolás ugyanígy.
Beállítások/speciális funkciók/oldalsó gomb/megnyomás kétszer-nél pipa be/alkalmazásindítás/lámpa kiválasztása.
Valóban így a legjobb az elemlámpa bekapcsolása, így használom mindig én is. -
Roxbury
őstag
Hali! Én szoktam a még az A70-hez kapott 25W-os Super Fast Charge töltővel tölteni, amikor sietek. Igazából akkor sem sokkal gyorsabb szerintem, úgyhogy egy ideje akkor is a sajátjával töltöm, ha sietek. Amúgy ahogy néztem csontra ugyanazt a 25W-os gyorstöltőt lehet venni most, mint ami az A70-hez járt. Valamivel biztos gyorsabb a töltés, de nem sokkal. Amúgy, ha azt dugom rá, akkor annyit venni észre, hogy nem azt írja, hogy gyors töltés, hanem szupergyors töltés. Arra figyelj, ha mégis veszel, hogy nem elég töltőfejet venni csak, hanem kábellel szettben érdemes, mert annak a fejnek "C" csatija van már. Amúgy szerintem felesleges venni.
-
Roxbury
őstag
Na tegnap felraktam ezt az üveget és a tokot. Tökéletesen illeszkednek és ahogy a gyártó is írta kompatibilisek egymással. Nagyon kis de nagyon pontos rés van a tok és az üveg között. Az üveghez mellékelt felrakó kerettel gyerekjáték volt az üveg felrakása, és ahogy én látom tökéletesen pontos. Aki kérdezné, természetesen bármilyen A52 tok kompatibilis az A52s-el is. Ja a z üveggel teljesen jól működik az ujjlenyomat olvasó eddig, sokkal jobb, mint az A70-é volt. Igaz az volt az első, amit kijelző alá tettek az A szériában ugye. Jó helyre kell rakni és száraz ujjal és frissen kézmosás után is fel kell venni, ez kb. mindent lefed, de ezt ott megtanultam. Plusz már kezdésnek megcsináltam 2 dolgot, amit itt javasoltak ezzel kapcsolatban, eleve ezek megcsinálása után írom ezt. 2 képet berakok alulra, amiket javasoltak itt.
Estére belaktam teljesen a telefont. Az A70-hez képest meglepődtem, hogy a főkamerával milyen jók a fotók rossz fényviszonyok között. A többit nem próbáltam.
A belakás 3 órája alatt végig direkt One UI-n voltam. A legvégén raktam fel a NOVA-t csak. A tapasztalatom az, hogy még csak egy megreccenést sem tapasztaltam egy pillanatra sem. Chrome alatt sem. 120 Hz-n vagyok természetesen. Remélem ez marad így majd.
Bárkinek bármi kérdése van, írjon nyugodtan.
Ezt a 2 képet rakom be az A52 fórumból:
-
Roxbury
őstag
Én berendeltem most egyet a Tkomtól. Remélem tényleg jó rá akkor az A52 5G tokja, mert azt rendeltem hozzá egy Spigen Rugged Armor formájában. Egy A70-et vált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest