- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
PA80
tag
Szerintem a magasabb képfrissítéshez gyengék ezek a hardverek. Az A50 60 Hz-en, viszont gyengébb hardverrel nem produkált ilyeneket, még 2 év után is gördülékeny volt. Persze, az is igaz, hogy ott még a 60 Hz-hez volt szokva a szemem! Ettől függetlenül nekem picit csalódás ez a telefon ilyen szempontból.
-
gerner1
nagyúr
Ugye nincs infónk, hogy a gyári zárt, bontatlan csomagolás sk felbontása, azaz a kicsomagolást követő első boot alkalmával kérte ezt -azonnal- a készülék... - vagy, az első boot után már történt valami "ez/az" beállítás, és utána (?) ....
Szerintem, nagyon nem mindegy (vásárlás helyétől függetlenül...). -
PA80
tag
Remélem :) Hamarosan rendelem is meg! A50-hez képest szerintem ég és föld! Egyébként az sem rossz telefon a maga kategóriájában, közel 2 éve nyúzom és tökéletesen teszi a dolgát. A családban csak A-s Samu-k vannak, van köztük 3-4 éves is és semmi gond velük. Ez a "vonal" nekünk nagyon bevált, úgyhogy maradunk is ezen egyelőre!
-
-
-
-
-
-
törölt tag
Világ hülyesége hogy kihagyják a jacket. Mintha a laptopokra nem kerülne semmi más, csak egy-két Type C csatlakozó. Várjunk, azt is csinálják... És úgy adják el a downgrade-et, mintha ez jó lenne a felhasználóknak, pedig nem.
Aztán mindjárt jönnek a helyi janicsárok, hogy minek használunk vezetékes fülest...
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Windows 11
- Villanyszerelés
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő