Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
Luck Dragon #49 üzenetére
Nem tudom, az FE nem 5g képes.
-
-
kutga
félisten
válasz
Luck Dragon #47 üzenetére
Annyiért nem cserélek.
-
-
kutga
félisten
Kíváncsi lennék egyébként 5g mellett mennyire merül.
-
-
törölt tag
Világ hülyesége hogy kihagyják a jacket. Mintha a laptopokra nem kerülne semmi más, csak egy-két Type C csatlakozó. Várjunk, azt is csinálják... És úgy adják el a downgrade-et, mintha ez jó lenne a felhasználóknak, pedig nem.
Aztán mindjárt jönnek a helyi janicsárok, hogy minek használunk vezetékes fülest...
-
kutga
félisten
válasz
Luck Dragon #38 üzenetére
Igen, az utóbbi időben sok mindent kipróbáltam, volt Iphone, Nokia, Samsung, nem ártana eldönteni mi legyen, de úgy vélem végül utóbbinál maradok.
-
-
kutga
félisten
válasz
Luck Dragon #36 üzenetére
Volt olyanom, de szerintem abban gyenge volt a soc, főleg 120Hz mellett lehetett észrevenni a pillanatnyi akadásokat.
Egyébként csak játszok a gondolattal, az FE is egy kiváló készülék.
-
-
kutga
félisten
válasz
Luck Dragon #34 üzenetére
Az 5g és a jack miatt.
-
-
kutga
félisten
Én lehet mindjárt lecserélem az S20 FE-t erre.
-
krokidili
csendes tag
Ses.hu-n is megjelent 169.990 Ft.
-
-
petya2012
őstag
válasz
Luck Dragon #29 üzenetére
Hátha lehet majd kevesebbért is,az alza mindig magasabb áron árulja
-
-
petya2012
őstag
Az alza már be is árazta
-
MrOomen
tag
tuti lesz valami az A72-vel.
A 22, 32, 42 (létezik, de itthon nem), 52 5G létezik, fura lenne ha pont a72-ből nem jönne előbb-utóbb.
És azért azt hozzá tenném hogy 155 ezres nyitó ár oké, de hetek óta 135-140 ezerért kb állandó akcióban kapható.
Jelenleg épp 135ezer az 52 5g, és 140-145ezer az A72 LTE.Fentebb lett írva hogy lehet ütheti a 72 5G az S20 FE árát, ez viszont jogos észrevétel lehet.
Ennyi erővel akkor már inkább a S20FE snapi 865-ös verziókról el kéne tűntetni a szoftveres 5G korlátot...
Nem tudom annak van-e értelme hogy 175 az S20FE akcióban, akkor egy 72 5G-t meg mondjuk majd akciósan 160-ba raknak...
Kíváncsi leszek hogy oldják meg. Gazdasági fogalom a termék életciklus-görbe, minél többet gyártanak le, annál olcsóbb lesz. Talán a sikerességük miatt ha még lejebb másznának az 52 és 72 árak, beférhetne az a 72 5G is valami barátibb szintre (FE-hez képest).
Na majd megmutatja a jövő :) -
válasz
bollokcs80 #8 üzenetére
Még a megjelenése előtt a pletykákból lett ez a specifikacio felépítve , ami jó szokásuk is,de amint olvasható is rajta nincs megjelenési dátum , hisz nem is jelent meg az 5G változat . Hozzá teszem sajnos .
És van egy olyan érzésem , hogy nem is lesz belőle semmi. -
-
nexus6
aktív tag
válasz
#42308056 #17 üzenetére
igen, ahogy néztem ebben is van, de valahogy a képek tekintetében jobbnak tűnt az a72. meg nekem a kicsivel nagyobb kijelző tetszett a 72-nél, illetve a kicsit hosszabb üzemidő. videós teszteknél (youtube) is mindkét telefont nagyon jónak mondták, egyedül talán a kicsit magas árat hozták fel. ami szerintem szolgáltatóknál egész kellemes. mondjuk azért durva hogy 3 éve kb 80-ért vettem az s7-emet és most egy középkategóriás készülék is majdnem a duplája a hivatalos ára...
-
janeszgol
félisten
Na, jól hangzik ez a készülék. Kicsit beletaposott a Samsung.
-
nexus6
aktív tag
Samsung Galaxy Quantum 2 néven volt-van egy nagyon hasonló telefon, pont megfelelő lenne nekem is
Én is az a72 felé hajlok az ois miatt
-
stingray
junior tag
válasz
Luck Dragon #13 üzenetére
Még nincs, majd októberben mutatják be.
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #11 üzenetére
Hát ja az A72 egy-két előnye elég combos felárat kapott. Még ha 5G-s lett volna, de így a 4G-s A52 ellen elég meredek volt.
-
-
T0rnad0
addikt
válasz
Luck Dragon #9 üzenetére
Gondolom az S21FE miatt nem erőltetik az A72-t már.
-
Érdekes , hogy az A72-es készüléket nem fejlesztik , nagyon központi készülék lett az A52.
Ezzel a lapkával ha az árazás nem száll el, akkor nagyon jó ajánlat lesz. -
bollokcs80
Korrektor
GsmArena oldalán van említés egy A72 5G-ről, nem lesz rossz, csak félő, hogy az itthoni árazása már ütné az S20 FE szintjét. [link]
-
thomas92
aktív tag
Úgy tudom, hogy az A52 is 25W-tal tölt, csak a dobozba tettek 15-ös töltőt.
-
-
törölt tag
Beletehették volna a telefotó kamerát az A72-ből, akkor lenne igazán ütős. Így nekem pl. nem lenne alternatíva mert elvagyok 720G-vel is vagy mi van az A72-ben, de a zoom kamerát nem tudnám elengedni.
-
Ha az ár nem szalad el itthon , akkor lehetne sikeres is.
778G helyett akár a 780G-re ugorhatott volna egyből.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung egyik legjobb középkategóriás ajánlata mostantól még versenyképesebb specifikációt vonultat fel.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Politika
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest