Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistike1985
aktív tag
Egészségedre! 😁 Használd egészséggel! 🙂 Én minden mobilom tokban hordom, abszolút nem érdekel hogy műanyag, vagy fém, vagy üveg, tokban tökmindegy. Viszont íves kijelzővel még egyszer nem vennék telefont. Persze irodába tökéletes, de ha kimozdulsz akkor necces hogy összetörik.
-
Pistike1985
aktív tag
Másnál is előfordul hogy felold a zsebében a telefon? Arc és ujjlenyomat is van hozzárendelve, épp ezért nem értem hogy tud feloldani.
Up: valószínűleg azt volt a gond hogy késleltetett volt a lezárás 5mp-el. 🤔 Majd kiderül. -
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok! Van arra mód hogy a makró kamerával is tudjak Raw formátumban fotózni? Próbáltam 1-2 gcam-ot, de nem kezelik a makró kamerát. 😪 Xiaomin a gyári kamera app is mentett Raw-ban bármelyik kamera esetén. (mondjuk, mint telefon megbízhatatlan volt, de ennyi jó volt benne) 😁
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest