Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistike1985
aktív tag
Egészségedre! 😁 Használd egészséggel! 🙂 Én minden mobilom tokban hordom, abszolút nem érdekel hogy műanyag, vagy fém, vagy üveg, tokban tökmindegy. Viszont íves kijelzővel még egyszer nem vennék telefont. Persze irodába tökéletes, de ha kimozdulsz akkor necces hogy összetörik.
-
Pistike1985
aktív tag
Másnál is előfordul hogy felold a zsebében a telefon? Arc és ujjlenyomat is van hozzárendelve, épp ezért nem értem hogy tud feloldani.
Up: valószínűleg azt volt a gond hogy késleltetett volt a lezárás 5mp-el. 🤔 Majd kiderül. -
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok! Van arra mód hogy a makró kamerával is tudjak Raw formátumban fotózni? Próbáltam 1-2 gcam-ot, de nem kezelik a makró kamerát. 😪 Xiaomin a gyári kamera app is mentett Raw-ban bármelyik kamera esetén. (mondjuk, mint telefon megbízhatatlan volt, de ennyi jó volt benne) 😁
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest