Új hozzászólás Aktív témák
-
SybenX
őstag
Valóban google hiba lesz, bementem SES-ba, ott is ezt mondták.
Üvegfóliával kapcsolatban: Xprotectort vettem, gondoltam beválik, ahogy eddig, de ezen a telefonon nem jó. Levegős a széleken sajnos, meg tele van az egész kijelző nagyon kicsi légbuborékokkal, amit nem értek, mivel a gyári fólia levétele után azonnal rátettem...
-
SybenX
őstag
Sziasztok!
Megérkezett nekem is a telefon mai nap, viszont egy nagy problémám van vele, ugyanis nem tudok belépni a google fiókomba. A hitelesítés sikeres, majd mikor elfogadom a szerződési feltételeket, kiírja: Sajnos hiba történt. / Nem sikerült hozzáadni a fiókot.
Más fiókkal sem sikerült. Próbáltam google play/google szolgáltatások cache, data törlés, hard reset, semmi nem működik. Új fiókot sem tudok létrehozni. Samsung accounttal be tudtam lépni.
Természetesen hivatalos helyről lett véve (samsung.com). Valaki tud rá megoldást vagy javaslatot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Formula-1
- Path of Exile (ARPG)
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest