- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
poirot
őstag
válasz
GoldhandRent #22 üzenetére
Most készítettem; [kép]
Azt hiszem elég info a hőmérsékletekről.Most tulajdonképpen "alapjáraton" megy a gép, (böngészés, semmi más) 25 fokos szobában, a ventiket ilyenkor nem is hallom. (Amit szoktam még csinálni, filmnézés, file-ok mozgatása, egy szokványos felhasználó, semmi AutoCAD, meg ilyesmi).
-
poirot
őstag
Sziasztok!
Megnéztem az én proci hűtőm, ilyen van nekem; [link]
16 GB RAM van benne, szeretnék bele rakni még 2 x8 GB-ot. Ez eddig azért nem történt meg, mert a hiányzó RAM modulok helye a ventilátor alatt van. Most jobban megnéztem a proci hütőt, úgy látom, lehet feljebb csúsztatni, még ha nem is sokat, szerintem az bőven elég volna nekem. A kérdésem inkább arra irányul, habár már itt többen felvetették, hogy a hatékonysága mennyivel csökken? Vagyis használja-e így valaki számítógépét?
Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KERESEM! Thermaltake The Tower 300, 500
- NZXT H710i Számítógép ház
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest