- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeszesKPT
őstag
válasz
Pingüino #445 üzenetére
Mindig ki lehet lőni kétszer annyi sugarat és lehet kétszer tovább követni, máris négyszer akkora kapacitás kell hozzá. Így értettem, hogy örökké kompromisszumos marad.
Persze egy ponton túl már érdemben nem fog láthatóan javítani a képi eredményen, de ettől még nagyon messze vagyunk. Önmagában a full scene RT-től is, ha nem Minecraft szintű polygonokról van szó.
-
Kansas
addikt
válasz
Pingüino #445 üzenetére
A célhardverrel az a gond, hogy ugyan elméletben jobb teljesítményt nyújt, de beleragadsz egy konkrét implementációba, és ha az az igényeidnek nem felel meg akkor szopóág, módosítani csak hardvercserével lehet. Ez PC-n az 1-2 évente megjelenő friss hardverek mellett nem teljesen kivitelezhetetlen, de egy 5-7 évre tervezett konzol esetében nem véletlenül ragaszkodtak a programozhatósághoz...
-
FLATRONW
őstag
válasz
Pingüino #406 üzenetére
A PH-t nem veszem kiindulási alapnak. Főleg úgy, hogy ha piaci részesedésről van szó, akkor a jóval nagyobb Steam statisztikát sem hajlandóak elfogadni az itteni fórumozók egy része. Ugyanazon része, amelyik most az RT ellen hadakozik.
Pedig az viszonylag elég pontosan meghatározza az arányokat, a JPR piaci elemzés nem sokban szokott eltérni tőle.408. Kansas:
Az NV-nek nics joga elvárni, hogy úgy teszteljenek ahogy ők akarják. Ezzel nem vitatkozom.
Viszont igenis van joga büntetni őket, hogyha háttérbe szorítanak egy fontos képességet, ami most már egyértelműen a jelen. Én a helyükben nem írtam volna nekik levelet, egyszerűen nem küldtem volna kártyát a következő generációból.
Olyanoknak küldenék, akiknek egyértelműen "pozitiv" a hozzáállásuk az NV-hez. Ahogy tette azt az AMD 5 évvel ezelőtt a Fury megjelenésekor.413. Bunfi:
Ebben a kérdésben azért már figyelembe kell venni a konzolokat is. Ott már egy fontos tényező az RT. Nem hiszem, hogy a PS5 tulajok kikapcsolt RT mellett játszanak, mert úgy gyorsabb a játék. A Spidermanben is óriási látványbeli különbséget jelent. Ha pedig PC-n nem vesszük alapnak az RT-t, akkor kimondhatjuk, hogy elveszítette a harcot a konzolokkal szemben. -
FLATRONW
őstag
válasz
Pingüino #402 üzenetére
Nem tudom, hogy miről beszélsz.
A lényeg az, hogyha RTX kártyát veszek, akkor raszterben nem leszek hátrébb, mint AMD esetén. RT-ben pedig nem leszek annyira bekorlátozva, mint az AMD. Csak előnyöm származik az NV-ből és a gatyámat is csak annyira eszi le, mint a konkurencia. Az RT pedig már most elfogadható teljesítményt nyújt. -
FLATRONW
őstag
válasz
Pingüino #391 üzenetére
Nem vagyok én abban olyan biztos, hogy a közvéleménykutatásnak ez lenne a végeredménye. A Fortnite pedig nagyon rossz példa, nagyon úgy tűnik, hogy csak beletették az RT-t és annyi. A Control, Metro Exodus, Shadow of Tomb Raider, Battlefield jól futnak RT-vel. Még a Watch Dogs is elfogadható sebességre képes. És még a DLSS használatára sincs szükség (ami Quality módban nagyon jó minőséget ad).
-
FLATRONW
őstag
válasz
Pingüino #387 üzenetére
Szerintem pedig a játékosok jelentős része bekapcsolja az RT-t, ha lehetősége van rá. Az RT itt van már egy ideje. Most hogy a konzolokon is jelen van, már nem beszélhetünk arról, hogy a jövő zenéje. Talán az Turing-nél még elfogadható volt ez a szemlélet mód, mivel nem volt konkurencia, de most már semmi sem indokolja a háttérbe szorítást.
Egyébként nem is tudtam, hogy az űrsikló az egy csúcs autó, így eszembe sem jutott, hogy az autós tesztoldalaknak foglalkozniuk kellene vele. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest