Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
=Mentor=
őstag
Azért az elég árulkodó, hogy már 2011-ben levédették, akkor miért nincs még sehol??! Sajnos a Nokia annyira ráérősen dolgozik, mintha még mindig piacvezetők lennének. teszem azt már rég be kellett volna mutatni legalább egy középkategóriás WP8 telót és/vagy WP7.8 ütős konstrukciót is. Persze ma már sokkal kevesebb lé és lehetőség van azt is be kell látni. :/
[ Szerkesztve ]
-
Joci42
tag
Ez csak szerintem néz ki úgy mint az E7 csak nagyban???
-
moleculez
veterán
es ebben a rajzban hol az egyediseg. Anno matekoran rajzoltunk par hasonlo objektumot, de ennel csak jobbat tudok meg felvazolni is..., es ezert valaki penzt kapott. Nagyon sokat
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
papi85
csendes tag
Formaterv? Hol?
-
haxxika
senior tag
Csak nekem tűnik úgy hogy ez egy Acer A500?
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
Mathiassa
tag
Lenne nagy meglepődés, ha a Nokia kiadna egy táblát symbiannal és annak a "jól bevált" 640x360-as felbontásával.
Nokia 3100 -> 6020 -> 6300 -> c5-03 -> Samsung Galaxy W -> LG Nexus 4 -> Xiaomi Redmi 4X -> Mi A2 -> Google Pixel 4a 5G
-
DemonDani
addikt
sikerült tehát levédetni a Motorola Xoom 2-öt
[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
gabancs
addikt
Biztos én vagyok csökkent értelmi szintű, de ebben mi is az egyedi?
-
HARDVERAPRÓD
Ebben látja a nokia a fellendülését??
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
air76
tag
Egyedi tervek...
-
Воланд
titán
nem. a "szaksajto" idonkent lehozza, hogy ez es ez lesz a nokia tabletje, meg ekkor es ekkor fog megjelenni, most mar tenyleg, de hivatalos bejelentes meg nem tortent.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
faja0124
tag
Szerintem a NOKIA-nak vége eddig azért volt jó mert mindent lefedett mint most a samsung csinálja. Nem tudom a dátumot hogy mióta ígérik a wp8 telot de aki azt várta azok közül sokan vehettek mást. A táblával is így lesz
-
Béééla
őstag
Nem úgy volt, hogy már piacon kellene lennie egy ilyen csodának? Vagy azóta már megjelent egy nokia gyártotta tablet, csak elsüllyedt?
Bélabá
-
a.sebi
őstag
nem szeretem ha az olvasók fikázzák az oldalt, de ez a cikk mellett szónélkül elhaladni nagyon nehéz. hírérték 0 pletykának gyenge...
-
randras
veterán
A Lumia stílusú tabletet hol, és milyen névvel találom?
-
Dagidög
senior tag
Megint ott tartunk, hogy egy gyártó formát véd le?
-
hunter84
aktív tag
Készüljenek csak. Más hírt úgy sem olvasok a Nokia háza tájáról, mint hogy ez lesz, meg az lesz, meg majd hamarosan, meg ha majd a Nap, a Hold és a Föld egy vonalban áll.
Jöjjenek már a Nokia cuccok, mi a szart tökölnek... vagy bukjanak.
-
atoth
aktív tag
Vajon hányféleképpen lehet még levédetni a lapos dobozt képernyővel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest