- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
=Mentor=
őstag
Azért az elég árulkodó, hogy már 2011-ben levédették, akkor miért nincs még sehol??! Sajnos a Nokia annyira ráérősen dolgozik, mintha még mindig piacvezetők lennének. teszem azt már rég be kellett volna mutatni legalább egy középkategóriás WP8 telót és/vagy WP7.8 ütős konstrukciót is. Persze ma már sokkal kevesebb lé és lehetőség van azt is be kell látni. :/
-
Joci42
tag
Ez csak szerintem néz ki úgy mint az E7 csak nagyban???
-
moleculez
veterán
es ebben a rajzban hol az egyediseg. Anno matekoran rajzoltunk par hasonlo objektumot, de ennel csak jobbat tudok meg felvazolni is..., es ezert valaki penzt kapott. Nagyon sokat
-
papi85
csendes tag
Formaterv?
Hol?
-
haxxika
senior tag
Csak nekem tűnik úgy hogy ez egy Acer A500?
-
Mathiassa
tag
Lenne nagy meglepődés, ha a Nokia kiadna egy táblát symbiannal és annak a "jól bevált" 640x360-as felbontásával.
-
DemonDani
addikt
sikerült tehát levédetni a Motorola Xoom 2-öt
-
gabancs
addikt
Biztos én vagyok csökkent értelmi szintű, de ebben mi is az egyedi?
-
Ebben látja a nokia a fellendülését??
-
air76
tag
Egyedi tervek...
-
faja0124
tag
Szerintem a NOKIA-nak vége eddig azért volt jó mert mindent lefedett mint most a samsung csinálja. Nem tudom a dátumot hogy mióta ígérik a wp8 telot de aki azt várta azok közül sokan vehettek mást. A táblával is így lesz
-
Béééla
őstag
Nem úgy volt, hogy már piacon kellene lennie egy ilyen csodának? Vagy azóta már megjelent egy nokia gyártotta tablet, csak elsüllyedt?
-
a.sebi
őstag
nem szeretem ha az olvasók fikázzák az oldalt, de ez a cikk mellett szónélkül elhaladni nagyon nehéz. hírérték 0 pletykának gyenge...
-
randras
veterán
A Lumia stílusú tabletet hol, és milyen névvel találom?
-
Dagidög
senior tag
Megint ott tartunk, hogy egy gyártó formát véd le?
-
hunter84
aktív tag
Készüljenek csak. Más hírt úgy sem olvasok a Nokia háza tájáról, mint hogy ez lesz, meg az lesz, meg majd hamarosan, meg ha majd a Nap, a Hold és a Föld egy vonalban áll.
Jöjjenek már a Nokia cuccok, mi a szart tökölnek... vagy bukjanak.
-
atoth
aktív tag
Vajon hányféleképpen lehet még levédetni a lapos dobozt képernyővel?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finn gyártó legújabb szabadalmi bejegyzése egy új internettábla külső vonásait védette le.
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- HP 445 G10 PROBOOK AMD Ryzen 5-7530U - 16GB - 256GB
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest