- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
margithid #14 üzenetére
"...Te egy álomvilágban élsz... Megértem ,hogy szereted a BB-t, én is igy vagyok vele, de abszurd, valóságtól elrugaszkodott dolgokat írsz."
Szerintem erről szól a mobilarénás fórum... Ha megnézed minden márkának - vallásnak - vannak ilyen fanatikus hívői, akik pont ugyanígy állnak a sajátjukhoz. Aki meg nem, és be mer írni a témához az hülye.
A Blackberry fórumaiban konkrétan leidiótázzák azt, aki le meri írni, hogy neki személy szerint valami nem jött be a BB-n.
Na de hogy a témához is írjak.
Az utóbbi időben azt látom, hogy a Blackberry a haldoklás alkudozó fázisában van. Megígér mindent, megpróbál mindent feltenni az utolsó l(n)apjaira... Meglátjuk mi lesz az eredménye...
De szerintem az már nem jó politika, hogy a Priv-el nem árasztották el az összes piacot egyszerre. Speciel kiváncsiságból én is megvettem volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest