- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
WinstonWolf #29 üzenetére
Szomorú, hogy ez igy van...
Engem is érdekelnek a telefonok, de azért ez mégiscsak egy eszköz. A BB jól használható eszköz, szeretem, mert nincs vele gond, ennyi
De, hogy miért nem lehet kritizálni azt fel nem foghatom... -
kbyte1024
veterán
-
Воланд
titán
ilyenkor mondjuk nem artana megkeresni, hogy milyen reszletek szivarogtak ki abbol a szerzodesbol, amit a google kot a gyartokkal a play services igenybevetelekor. olyan aprosagok vannak benne megszabva, hogy mi legyen az alapertelmezett kereso, mi legyen az alapertelmezett bongeszo es annak hol helyezkedjen el az ikonja a fokepernyon, stb. persze tudom, majd pont a bb miatt valtoztatni fog ezeken a felteteleken a google...
-
Grodd
tag
válasz
WinstonWolf #29 üzenetére
De jó neked, pusztán kiváncsisgból szoktál összevásárolgatni 270-290k HUF-os kütyüket?
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
margithid #14 üzenetére
"...Te egy álomvilágban élsz... Megértem ,hogy szereted a BB-t, én is igy vagyok vele, de abszurd, valóságtól elrugaszkodott dolgokat írsz."
Szerintem erről szól a mobilarénás fórum... Ha megnézed minden márkának - vallásnak - vannak ilyen fanatikus hívői, akik pont ugyanígy állnak a sajátjukhoz. Aki meg nem, és be mer írni a témához az hülye.
A Blackberry fórumaiban konkrétan leidiótázzák azt, aki le meri írni, hogy neki személy szerint valami nem jött be a BB-n.
Na de hogy a témához is írjak.
Az utóbbi időben azt látom, hogy a Blackberry a haldoklás alkudozó fázisában van. Megígér mindent, megpróbál mindent feltenni az utolsó l(n)apjaira... Meglátjuk mi lesz az eredménye...
De szerintem az már nem jó politika, hogy a Priv-el nem árasztották el az összes piacot egyszerre. Speciel kiváncsiságból én is megvettem volna...
-
margithid
veterán
válasz
tomistarkapi #27 üzenetére
Hm, és ezt hogy? Samu tablet BB okosságokkal?
-
tomistarkapi
tag
Jöhetne valami minőségi Samu tablet az előre telepített BlackBerry okosságokkal tollal meg esetleg egy opcionális billentyűzetes dokkolóval mondjuk 8"-os kijelzővel.
-
macskea
őstag
Ha például a play storeból befolyó bevételek maradtak volna a Googlenál minimum nem érdekelte volna. Ha egy tetszőleges app hozzáférhet a térképéhez, meg a gmailhez, majd biztosan azon kezdene el rugózni, hogy még egy appon keresztül le lehet applikációkat tölteni a play storeból. A Google nem Apple. Komolyan, úgy írtok itt néha a goole play servicesről, mintha az lenne maga a termék, amiért a Google pénzt kap...
-
Воланд
titán
válasz
turbulencia8 #23 üzenetére
jah, a google biztos engedelyezett volna egy ilyen megoldast...
-
erer1000
őstag
válasz
turbulencia8 #23 üzenetére
play service...
nem tudom mi pluszt ad amúgy. oké hogy igényli több app, de mit teszmert az a vicc hogy leszedtem BBW-ből a soundcloud-ot meg a skype-ot. oké portolt csak, nembaj teszi a dolgát
feltettem a play áruházat mert gondoltam miért ne
ami egyből jelzett hogy a fent említett 2 apphoz update van. mondom oké.le is cuppantotta, feltette.
indítom, majd mit látok. play szolgáltatás kell a használatához.na kérdem én. mi az amiért kell a szolgáltatások neki, de a másik mindent megcsinál anélkül?
(nem biztos hogy a soundcloud is ilyen volt, lehet mással keverem, de a skype így volt tutira)
értitek a lényeget
-
turbulencia8
őstag
Chen jobban atgondolhatna az amator valaszait.
Amugy sosem vetik Chen szemere, hogy a sokat emlegetett alkalmazashiany eleg konnyen megoldhato lenne 4:3-as kijelzovel, modern procival es play service emulatorral BB10-re is (egy kinai csapat megoldotta, tanulhatnanak toluk). -
akosxyz
senior tag
Örülök, hogy terveznek még többet is. Ha azok közül lesznek mérsékeltebb árfekvésű darabok is akkor a következő év végéig összejöhet az 5 millió.
Valahol elkaptam a neten (meg nem mondom hol), hogy elég sokan rendelték elő a privet. Reméljük jól alakulnak a dolgok. -
Grodd
tag
úgy emlékszem, a passportnál első heti egymillió-t cikkeztek bb fan site-okon ami úgy jött ki, hogy a lelkes rajongók az első nap előrendelésben eladott 200.000-et extrapolálták egy hétre, de aztán kiderült, hogy a következő 200 ezerre már egy hónapot kellett várni, aztán egyre többet.... egy negyedév alatt a Passportból és Classicból együttesen adtak el összesen 700 ezret ....
Szerk:
Most olvastam, BB óvatosra vette a figurát, nem is gyártott le 300k-nál többet a Privből, így egymillió bajos lenne egy nap alatt...
-
phanze
aktív tag
Hajrá Blackberry!
-
munnergep
senior tag
Jó lenne egy BB, kb. Curve 9320 külsővel és méretben, snapi 410 (420), 2 Gb RAM, max. 60e Ft környékén... 2 évig el is lennék vele.
-
margithid
veterán
-
lacruise
tag
blackberry passport silver edition androiddal, dual simmel es mar allok is sorba!
-
Nagyon úgy néz ki, hogy a Blackberry törekvése bejön.
Már eddig elkelt az egy millió...
Merjük remélni, hogy ezek után nem hibrid fütyülős kulcstartók és szines, wifis gyerekbilik fognak érkezni billentyűvel. -
-
Wesder
titán
válasz
fornettisuti #2 üzenetére
Minden kategóriàba kell majd ha túl akarjàk élni
-
Wesder
titán
Legyen olcsó is, kb 50 ezredes és veszek is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest