- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
egy szempontból hasonlítottam hozz: felhasználói élmény. tudom elég jó amúgy, hogy mi a különbség az s60 és a sima touchwiz közt.
azt nem tudom, hogy szoftverfrissítés volt-e azóta rá, de amikor olyan szeptember környékén próbáltam, akkor még az i8910 is lassú és nehézkes volt, még a menüben is. amúgy szerintem a szifon is és az omniahd is nagy, csak másképpen. az egyik így hosszú a másik úgy széles. nekem most egy 3,4"-os kijelzős telefonom van, az még egész kényelmes. -
törölt tag
szakmai vagy nem szakmai, de szerintem is borzasztó az i8910... ugyan nem próbálgattam sokáig, de ez részben annak is betudható, mert az első érintéstől kezdve kényelmetlen és számomra használhatatlan volt (úgy, hogy előtte másfél évig S60-as telefonokat nyűttem). a kijelzője szép, de maga a telefon nekem nagy lenne fizikailag (ettől még persze lehetne jó), viszont amit próbáltam, az szoftveresen nagyjából egy szinten volt a Jet-tel használhatóság szempontjából.
nem, a szifont sem szeretem egy rakás szempontból, ha már itt tartunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest