- Yettel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
D@niel
addikt
Utazás közben írja meg a cikket, ha jól emlékszem vonattal közlekedik. Szerintem nincs szó arról amit te írtál, leülve szépen lehet írni. Én pusztán az eszközt nem értem, miért pont 5800? Egy nagyobb kijelzős wp7-en, vagy iPhone-on sokkal gyorsabban lehet írni (azt hiszem, ezt mindenki belátja), androidot azért nem mondom, mert azt nem szereti.
-
D@niel
addikt
Le a kalappal.
Anno írtam neki, hogy szívesen megszerezhetnénk egy adományozást, amiből tud venni egy praktikusabb gépet amivel jobban fog menni a munka. Most is megy, ez minden nap bizonyítható, de azért még is csak 2011 van.
Később gondoltam rá, hogy biztosan tudnátok szerezni neki egy mobilt, ha arról lenne szó. Tudom, hogy szereti a symbiant, neki bevált, megszokta, de gépelni iPhone-on szerintem jobban lehet. Anno említette a T9-et, ez valamennyire megvan iOS-ben is, de wp7-es mobil is szóba jöhetne, vagy akár egy fizikai billentyűs Nokia.
Esetleg egy kisebb méretű tablet.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest